kamikami26 dzięki - lubię takie nietypowe ;-) Co do MM nie wiem czy przeżyje - mam go od lipca 2013. Niestety do tej pory nie doczekałam się kwitnienia, za to już 2 razy walczyłam z robalami. Najpierw pojawiły się wełnowce - całe szczęście zauważyłam w porę i skończyło się na kilku sztukach. Niedawno zauważyłam ziemiórki i to zmusiło mnie do przesadzenia go. Okazało się, że 2 z 3 keiki są zupełnie odrębnymi roślinkami, więc posadziłam je osobno, ale mam spore wątpliwości, szczególnie co do tego najmniejszego.
kahim właściwie nie szukam niczego nowego, bo trochę za gęsto mi się zrobiło na parapetach, a poza tym jakoś tak zawsze wychodzi, że to falki znajdują mnie Najfajniejsze kupuję wtedy kiedy ich nie szukam - po prostu wpada mi coś w oko i już
Jeśli bardzo chcesz to masz go ode mnie po kosztach przesyłki, tylko nigdy nie wysyłałam kwiatów, więc nie bardzo wiem jak sobie poradzić z pakowaniem
Oczywiście nie wyszłam z wystawy z pustymi rękami (nie to żebym "przytuliła" te wystawiane okazy )
Uczciwie zakupiłam kwitnącego Mini Marka i Sabotka Santa Cruz: