Carolu ciesze się, że podobają Ci się moje roślinki. I oczywiście serdecznie zapraszam do odwiedzania ich

No to rzeczywiście Twoje epi Aniu nie ma czasu leniuchowaćaconitum pisze: moje epi ma mi oplatać kwietnik rozporowy i zrobić girlandę nad oknem balkonowym ;) jeszcze ma wię kupę roboty....
Basiu mnie się podoba takie na paliku. Tylko, że palik nie zmieści się na tej szafce, gdzie obecnie stoi epi. A przestawić się boję, bo jak stało w innych miejscach to nie rosłobasga pisze: Mnie się bardziej podoba zwisające ale to już zależy,jak Tobie pasuje.
Jakie warunki zapewniasz polysciaskowi?
Ilonko nie zawstydzaj mnie. Jedne roslinki rosną szybko, inne stoją w miejscu, a jeszcze inne marnieją. Tylko te ostatnie pokazuje się żadziej. Każdemu jedne roślinki rosną lepiej inne gorzej. U mnie naprzykład ostatnio zadomowił się wciornastek. Znajduję go co trochę na innej roślince. I nie wiem czemu, bo niby pojawia się gdy powietrze jest suche, a ja spryskuję roślinki codziennie, więc teoretycznie nie powinien sie pojawiaćanoli pisze:Podziwiam Cię - Twoje roślinki ślicznie rosną, aż błyszczą zdrowiem - ja ostatnio zaliczam więcej porażek. Tylko hibek jest dla mnie łaskawy