Witajcie!
Wczorajsze bieganie po halach Gardenii i wynoszenie łupów do auta na parkingu chyba dało mi w kość, bo dzisiaj jestem przeziębiona..Nie przeszkodziło mi to jednak w spędzeniu kilku godzin w ogrodzie...
Udało mi się przyciąć połowę róż, uporządkować kolejne rabaty. Teraz już pójdzie z górki ;-))
Dzień był przepiękny, świeciło słonko, ptaki świergotały na potęgę, krokusy przyciągnęły pszczoły, obudziły się biedronki, a ja mogłam zachwycić się kolejnymi zwiastunami wiosny!
Mam nadzieję, że Wam również dzień upłynął pod znakiem słońca w ogrodzie?
Lisico, chyba powinnam puścić totka, nie sądzisz?
Pauli, mieszkam pod Poznaniem, więc to dla nas rzut beretem. Cieszę się, że taka impreza odbywa się co rok w Poznaniu, zawsze czekamy na Gardenię jak na prawdziwy początek wiosny
Dorciu, fajnie, że udało Ci się trafić cyklameny, ja nie widziałam, a miałam ochotę na bluszczolistne. Poszukam jeszcze w szkółkach wiosną, są naprawdę urocze!
Juliet, różowy szpadel był w zeszłym roku, ale teraz poszłam na całość

Kupon na wycieczkę, masa nawozów no i urocze wiadereczko jako ta wisienka na torcie
A propos Falconu - przedstawiciel firmy Bayern informował, że Falcon będzie wycofany ze sprzedaży powszechnej, będzie tylko dostępny dla profesjonalistów, w hurtowniach. Trzeba zrobić zapas
Duju, Gardenia super, łowy jeszcze lepsze
Monika, dzięki

Wiadereczko od razu wpadło mi w oko, fajniusi zestawik
Aguś, hahaha, dzięki

Bon też fajny, wykorzystamy jesienią
Sweety, środki ochrony roślin używam różnych firm, ale te faktycznie skuteczne.
Czas na wiosenne kompozycje z bratków! Ja się wybieram na giełdę w weekend
Marta, martwiłam się jak sobie poradzisz! Widać niepotrzebnie, masz powera

Dzięki za towarzystwo, pozdrowienia dla mamy!
Iwonko, mam czapeczkę z daszkiem, może być?

Wiadereczko zastąpi moje dotychczasowe, nieco wysłużone i mniejsze, z którym zawsze robię obchód obcinając róże
Monia, ja właśnie dzisiaj zastanawiałam się, gdzie posadzić nowy nabytek. Chyba znalazłam miejsce

Dobrze, że żadnej róży nie przytargałam, bo dopiero byłby problem?.a było blisko, te Parfumy mnie kusiły?
Ewa, szkoda?ale liczę, że kiedyś się jednak wybierzesz do mnie
Dorotko, wszystkie nawozy, podłoża i nasiona do wykorzystania wiosną

Bardzo użyteczne gratisy, a przy tym fajna zabawa na konkursach i miło spędzony czas
cdn.