Takie widoki i takie kwitnienia o tej porze roku nieocenione. Podnoszą morale i sprawiają, że znów się chce żyć...

Podnoszą morale?? Przecież wiadomo, że większość z patrzących skręca z zazdrościhen_s pisze:Takie widoki i takie kwitnienia o tej porze roku nieocenione. Podnoszą morale i sprawiają, że znów się chce żyć...
- Henryku, pokazuj swoje kwitnące rośliny, sprawisz radość "zaglądającym" do Twojego wątku, umilisz i skrócisz czas oczekiwania na wiosnę. Masz rację, bardzo trudno o dobrą fotkę, szczególnie tak małych kwiatów.. oprócz tych którzy takie widoki mają u siebie (patrz ja).
Tyle, że fotki nie ma kiedy zrobić i jak bo oświetlenie marniutkie...
- jeżeli pytasz o Adenium obesum czteroletnie, na którym pokazywałem pąki kwiatowe, to ku mojej wielkiej radości, tak utrzymuje. Jeżeli nadal będą się tak rozwijały jak do tej pory, będę mógł się cieszyć czterema kwiatami na roślinie z własnego wysiewu. Na dzień dzisiejszy tak wyglądają - fotka robiona przy sztucznym oświetleniu, troszeczkę "wypaczone" kolory:Czy Twoje Adenium Obesum cały czas utrzymuje pąki?