Dzień dobry w sobotni ranek!
Jestem już po obchodzie w szlafroczku, z aparatem i kubkiem kawy

Mimo, że jeszcze chłodno, zapowiada się raczej ładny dzień.
W planach wertykulacja, kociołkowanie i oprysk

Może uda się wszystko zrobić!
Jaka aura powitała Was dziś rano? Słyszę, że u niektórych szczęściarzy już słonecznie i +9st!
Dobrego i produktywnego dnia!
Pat, dzięki za wsparcie! Nie wiem, czy coś z tego wszystkiego wyjdzie, ale można spróbować... spontaniczne decyzje są często właściwe i myślę, że trzeba dać sobie samemu szansę. Z pewnością jeśli bym się tym na poważnie zajęła, nie zabrakłoby pasji i zaangażowania

Cieszę się bardzo, że we mnie wierzysz!
Małgoś, już nie śpię, ale do 8ej leżakowałam

W końcu to sobota

Jaką masz dziś imprezkę?? Baw się dobrze i niech paszteciki i inne pyszności wyjdą smacznie!
Iwonko, bardzo dziękuję za kciuki! Zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie
Moniko, naprawdę pocięłam patyczki tak starannie? Wiesz, ja to robię trochę automatycznie, więc mogą być jakieś niedociągnięcia w cięciu ;-)) Jedziesz dziś na działeczkę? Na pewno - w takim razie, miłego i słonecznego!
Alu, bardzo Ci zazdroszczę, że byłaś... Wiem, że było fantastycznie

biorąc pod uwagę obecną formę muzyczną chłopaków, bardzo bym chciała, żeby nagrali jeszcze przynajmniej jeden album i wyruszyli z nim w trasę. Oby!
Trzymaj kciuki, kochana, żeby mnie przyjęli!
Asieńko, u nas w takim razie było spokojniej i chyba cieplej... ale nic nie udało mi się zrobić - nadrobię dzisiaj.
Udanego balu!
Zobaczcie, ile jest pączków! Modrzew nabrzmiewa, klony palmowe mają już duże pączki, klon Red Sunset takowoż, kaliny i rugosy również, kwitną wrzośce, a na leszczynie niedługo pękną różowe gwiazdeczki - wiedzieliście, że są one silnie alergiczne?
Zapraszam do oglądania