Aniu wysiewy są różne . Selery, pory,pomidory ładnie rosną. Papryka wysiana później powschodziła. Powoli będę pikować.
Z kwiatów jednorocznych ładnie rośnie szałwia, Kobea też pnie się do góry. Z wcześniejszych nasion co wysiałam to byle jak rośnie lewkonia. Może ma na parapecie zbyt ciepło.
Później wysiałam farbownik, pierwiosnki, przypołudnik to wschodzą. Zmartwiona jestem koleusami, bo jak na razie ani jeden nie powschodził. Stare , ukorzenione mi też padły.
Mam jeszcze nasiona werbeny,ośmiału. cynii i astry,ale to już do gruntu myślę wysiać.
Witam Cię
Helen, cieszę się ze zawitałaś do mojego ogrodu. Oczywiście zapraszam,będzie mi miło. Oczywiście ja też zwiedzę Twój ogród.Co do krzewów, to nie mam ich zbyt dużo. Oczywiście będę je dosadzać. Planuję dokupić pęcherznice. Może jeszcze hortensje, katalpę.
W tej chwili ukorzeniam patyczki hortensji, które otrzymałam od sympatycznej Marty.
Troszkę też zamówiłam roślinek i nie wiem jak podołam to wszystko powsadzać. Planuję też skalniak. A jeszcze trzeba uporządkować ogród po zimie. Zostawiam Wam mojego kwitnącego kwiatuszka.

Nie wiem dlaczego raz uda mi się wstawić zdjęcie, a często nie.