A tak jednym kwiatkiem zakwitło dendrobium nobile

No szkoda, że jednym kwiatkiem zakwitło... u mnie za to w ogóle (białe). Wyłysiało kompletnie, ale teraz ma trzy nowe przyrosty, wiec może jeszcze nie wszystko stracone? Czy Ty wystawiasz swoje na balkon/werandę?
 No szkoda, że jednym kwiatkiem zakwitło... u mnie za to w ogóle (białe). Wyłysiało kompletnie, ale teraz ma trzy nowe przyrosty, wiec może jeszcze nie wszystko stracone? Czy Ty wystawiasz swoje na balkon/werandę? 

za reanimację
 za reanimację   za cierpliwość. Zaczynają się kwitnienia, zatem będziesz częściej na FO?
  za cierpliwość. Zaczynają się kwitnienia, zatem będziesz częściej na FO? 

a u siebie nie pisze bo nie ma zbyt czego pokazywać bo słabo z nowym kwitnieniem u mnie . Dendrobium nie weranduje mam w pokoju gdzie nie jest za gorąco  ale tez jest łysawe ale sporo nowych przyrostów popuszczało .
 a u siebie nie pisze bo nie ma zbyt czego pokazywać bo słabo z nowym kwitnieniem u mnie . Dendrobium nie weranduje mam w pokoju gdzie nie jest za gorąco  ale tez jest łysawe ale sporo nowych przyrostów popuszczało . tylko za drugim razem właśnie miał odgałęzienie które urwał mój Tomaszek ale pokazał się pęd wiec zostało mu wybaczone .
 tylko za drugim razem właśnie miał odgałęzienie które urwał mój Tomaszek ale pokazał się pęd wiec zostało mu wybaczone .

Reanimek ma ładny kolor.
 Reanimek ma ładny kolor.

taki słoneczny
 taki słoneczny  a ten mini mark... boski
 a ten mini mark... boski  Uwielbiam te jego małe kwiatuszki ;)
 Uwielbiam te jego małe kwiatuszki ;)
 ja uwielbia wszelkie żółtki
 ja uwielbia wszelkie żółtki