Superforumowicz pisze:Postaram się zdawać relacje na bieżąco z uprawy balkonowej by ktoś, kto chce sobie zafundować taką uprawę nie poruszał się w ciemno.

Superforumowicz pisze:Postaram się zdawać relacje na bieżąco z uprawy balkonowej by ktoś, kto chce sobie zafundować taką uprawę nie poruszał się w ciemno.
Chętnie będę czytał relację, bo w przyszłym roku z pewnością rzucę się na pomidory balkonowe:)Marmarelka pisze:Czyli rozpoczynamy balkonówkę razem?super, bedzie można porównywać i na bieżąco dopytywać
)
Pierwsze trzy posiadam, ale myślałam o nich do gruntu.forumowicz pisze:Jeśli Ci to coś ułatwi wybór ja zamierzam wysadzić Sławę Nadrenii, St Pierre , K-37 , Faworyta i Red Stuffer
Czy te dwa pierwsze do jakich pojemników? Teraz pytam, bo trzeba wcześniej rozejrzeć się za pojemnikami.forumowicz pisze:W gruncie też mam w planie K-37 wraz z Perłą Kaszub i St. Pierre. Dodatkowo kilka innych na odtworzenie nasion.
Sława Nadrenii i St. Pierre nie rosną zbyt bujnie więc powinny się nadać do pojemników. Reszta dostanie większe pojemniki. Red Stuffer też jest niezbyt wybujały i choć pustawy w środku ale bardzo smaczny i piękny
Wyboru może nie ułatwi, ale w pewien sposób nakierujeforumowicz pisze:Jeśli Ci to coś ułatwi wybór ja zamierzam wysadzić Sławę Nadrenii, St Pierre , K-37 , Faworyta i Red Stuffer