Nawet nie wiesz jak cieszy mnie taka wypowiedź - dziękiAlenka pisze:Padłam...Nie wstanę![]()
Ależ cudo![]()
Wielki szacuneczekIle się można u Ciebie nauczyć
Oj! Bardzo potrzebuję takiego kopniaka!Cynthia pisze:Wszystko już czuje wiosnę![]()
Tyle kwitnień na raz, po ponurej zimie...takie widoki potrafią dać kopniaka do życia
Katesia39 pisze:Jesssu, ale cudownościWpraszam się, siadam z kawką poranną i chłonę te cudowne kwiatowe widoki
Nie mogę doczekać się jak rozkwitniesweety pisze:AporokaktusNie dziwię się, że stał się Twoim nowym ulubieńcem. Widzę, że w ogrodzie wiele kwitnień. Pięknie zapowiada się oleander
Oby tylko pąków nie zrzuciłCzeresnia pisze:No właśnie,też tak sądzę a aporocactus super![]()
Realizuj je - naprawdę warto!Modivhaszma pisze:ale piękny zimowy ogród![]()
jak będę miała swój dom, to to jest moje marzenie
Bardzo mi trzeba tego ciepełka na serducho...Rozalka_74 pisze:Cudniewiosennie.Aż cieplej na serduszku się robi jak widzi się takie widoki
Tak, jest mi cudnie ale tylko raz na dwa tygodnielabka1 pisze:Basiuuuuu![]()
Ale poleciałaś serią..chcesz do zawału ludzi doprowadzić???![]()
Cudności..piekności..jakie okazy..ile kwitnienia..nie wiem co chwalić..wszystko przepiękne...![]()
Kliwia powala..kiedy moja zakwitnie??? Ile lat musi miec sadzonka odjęta..żeby zaskoczyła kwiatem???![]()
Storczyk..ach..marzenie... Olek i mój ma paki...ale ma je cala zimę...![]()
Bugenwilki urocze...Basieńko..jesteś niesamowita..powaliłaś rzutem na taśme..![]()
![]()
Ależ musi byc Ci cudnie w takim towarzystwie...
Realizuj je - naprawdę warto!baasik pisze:Modivhaszma pisze:ale piękny zimowy ogród![]()
jak będę miała swój dom, to to jest moje marzenie
Można pomyśleć o czymś prostszym w systemie gospodarczym...crazydaisy pisze:Ech... Dom jest, tylko kredyt na 20 lat cokolwiek blokuje inwestycje. Marzy mi sie taki "szklany pokoj".
To bardzo mądre i rozsądne podejście do życia. Bo tylko spokój może nas uratować...labka1 pisze:A komu z takich szaleńców jak my, się nie marzy..Oddałabym wiele za taka Oranżerię...i wiem,że bym miała taka..gdybym tylko miała miejsce...![]()
Ale cóż..jak się nie ma co się lubi..to się lubi co się ma...stare i mądre powiedzonko..ja sobie je powtarzam..żeby nie oszaleć czasem..
mi też pozostaje poczekać ładne kilka latbaasik pisze:Modivhaszma nie szkodzi, ja czekałam jakieś 20 lat, ale było warto!