Ilonko!2715 
...i ja mam takie same obawy.W ubiegłym roku po zimnej Zośce...pościągałam agrowłókninę z hortensji ogrodowych i mogłam się cieszyć po raz pierwszy pięknymi kwiatostanami....poprzednie lata "załatwiały' je majowe przymrozki.
U nie dzisiaj nad ranem było -4C...teraz słonecznie, bezwietrznie. Zapowiada się super kolejny dzień.
Andrzeju!...no właśnie o swoich "sfatygowanych " kręgosłupach przypominamy , gdy zaczynają doskwierać
Na szczęście rehabilitacja 2 razy w ubiegłym roku + systematyczne ćwiczenia,a zwłaszcza polecany przez Ciebie "zwis"

...okazały się skuteczne
Aguniu!miło,ze jesteś

...kochana do perfekcji to mi jeszcze ...daleko! Szał wysiewu dopadł mnie w ubiegłym roku...a to przez tę zimowa bezczynność. Ja, kobieta dynamiczna, nie cierpię ...nawet biernego wypoczynku.
Tereniu!OK...no to może wymienimy się!
Gosiu! 
...zdecydowanie lepiej wypoczywam podczas aktywności fizycznej...odprężona, dotleniona, mięśnie rozciągnięte...

Przyjemne z pożytecznym

Lubię wstać rano , przygotować obiad ,/ w południe tylko pozostaje ugotować ziemniaczki/ posprzątać mieszkanie i...czym prędzej, w tak piękne dni jak dzisiaj do ogrodu. Zmęczenie wywołane pracami,które lubimy, szybko mija...pozostaje ogromna satysfakcja
W swoim archiwum z fotkami zrobiłam porządek...zatem nie zabiera mi wiele czasu wstawić zdjęcia wspominkowe.
Ewuniu! 
dzisiaj zamierzam popikować pelargonie. Strasznie wystrzeliły w górę...ciągną do światła dziennego.
Pelargonie bluszczolistne ładnie odbiły/ pierwszy raz z nimi eksperymentuję/ ...nie wiem czy będą obficie kwitły?