Jacku niestety nie znam nazw swoich liliowców..... ale jeśli masz ochotę to chętnie uskubię Ci sadzonkę
Ten ma wyjątkowo niespotykany kolor i ładnie się rozrasta, bardzo obficie kwitnie
Robię się chora jak widzę takie zdjęcia
Aga mamy ten sam gust w wyborze roślinek
ty już masz ich spora kolekcję ja dopiero gromadzę
A liliowiec ten na 10 zdjęciu
Uleńko liliowce naprawdę potrafią oczarować...... ja gdy zobaczyłam ile jest odmian.... cudownych kolorów, falbanek.... to zaniemówiłam i nie mogłam ich nie zaprosić do swojego ogrodu
Marysiu bardzo się ciesze, ze podobają Ci się Kępy faktycznie są spore, ale to przeważnie takie starsze odmiany, dlatego tak szybko rozrastają się Nie mam tych delikatnych nowoczesnych perełek... na te trzeba poczekać, żeby powstała bogata kępa...
Edytko jeśli masz starsze odmiany liliowców, to bardzo szybko doczekasz się dorodnych kęp
Oglądając Twoje zdjęcia, można pomarzyć. Śliczne wszystkie kwiaty, zdjęcia robisz super Rabaty wypełnione, nie mogę się napatrzeć. Co zdjęcie to inne spojrzenie na nie. A Ty w jakiej odległości masz huśtawkę?
Witaj Agnisiu i nie gniewaj się, że mnie tak dawno nie było
Lilie i róże to moja miłość od zawsze a do liliowców ciągle nie jestem przekonana, choć niektóre mi się podobają
Piękne liliowcowe kępy .U mnie tylko 3 takie ogromne reszta młodzież .Uwielbiam także liliowce i szkoda ,ze miejsca nie mam na nie Fotki jak zwykle superowe
Agnieszko dziękuję ! to są kwiaty, które mnie z kolei pierwsze urzekły. Jak mając pierwszą działkę poczytałam o nich to wiedziałam, że to będą moje żelazne rośliny....i są! Teraz w dodatku zaczynam je rozmnażać z nasion - już kiełkują