Moja nowa, wymarzona działka cz.6
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja nowa, wymarzona działka cz.6
Iwonko, strasznie mi przykro że ten rok tak Ci się kiepsko ciągnie,
ale zobaczysz, będzie lepiej, niech no tylko słonko zaświeci.
ale zobaczysz, będzie lepiej, niech no tylko słonko zaświeci.
Pozdrawiam, Agata.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko- wiem co czujesz teraz
sama straciłam niedawno 16 iglaków i co mam zrobić .Kilka lat temu zwineli nam całą siadkę z ogrodzenia .Co najlepsze wiem kto to zrobił i u którego sąsiada na drugim końcu wsi jest
Nic tylko się śmiać ,bo p....mówi ,że mała szkodliwość czynu.
Pozdrawiam

Nic tylko się śmiać ,bo p....mówi ,że mała szkodliwość czynu.
Pozdrawiam

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie dziewczyny
No właśnie Jadziu, mała szkodliwość i nic nie zrobią, to znaczy, że 1000 zł to pestka, tylko, dla kogo to pestka, dla tego pestka, dla mnie to dużo niestety, ach, nasze prawo
No tak Agatko, jakoś ten rok kiepsko się zaczął, ale może w końcu coś się zmieni
Agniesiu, Sylwio, Ewuniu, Grażynko, Dorotko, wściekłość mnie ogarnęła jak gówniarze przyszli pod wieczór i za płotem naszych działek, pod lasem stali sobie i chyba pili, w ich rozmowach słychać było teksty typu: no już się czuję złapany, akurat cie złapią i śmiechy, zdzwonił M na policję, że znowu się kręcą i możliwe, że to oni, ale policja stwierdziła, że zanim przyjadą to oni i tak uciekną, a nikt po lesie nie będzie ich ganiał, ewentualnie mogą patrol wysłać

No właśnie Jadziu, mała szkodliwość i nic nie zrobią, to znaczy, że 1000 zł to pestka, tylko, dla kogo to pestka, dla tego pestka, dla mnie to dużo niestety, ach, nasze prawo

No tak Agatko, jakoś ten rok kiepsko się zaczął, ale może w końcu coś się zmieni

Agniesiu, Sylwio, Ewuniu, Grażynko, Dorotko, wściekłość mnie ogarnęła jak gówniarze przyszli pod wieczór i za płotem naszych działek, pod lasem stali sobie i chyba pili, w ich rozmowach słychać było teksty typu: no już się czuję złapany, akurat cie złapią i śmiechy, zdzwonił M na policję, że znowu się kręcą i możliwe, że to oni, ale policja stwierdziła, że zanim przyjadą to oni i tak uciekną, a nikt po lesie nie będzie ich ganiał, ewentualnie mogą patrol wysłać

- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Iwonko, aż przykro czytać, jak można niszczyć i zabierać cudze, ciężko wypracowane, rzeczy. Wstydu trzeba nie mieć. Ohydni ludzie...
Współczuję Ci bardzo...
Był czas, że rowery nam kradł jeden, już nieżyjący, człowiek. Zabierał, jak swoje, zmieniał kierownicę z jednego, siodło z drugiego i sprzedawał te rowery tym ludziom, którym ukradł. I cała wieś wiedziała, kto, ale, jak to, milicja wtedy, powiedziała, sami wiecie, zróbcie porządek, my nie mamy do czego się przyczepić...
Ech, szkoda gadać...
Ściskam mocno...
Współczuję Ci bardzo...
Był czas, że rowery nam kradł jeden, już nieżyjący, człowiek. Zabierał, jak swoje, zmieniał kierownicę z jednego, siodło z drugiego i sprzedawał te rowery tym ludziom, którym ukradł. I cała wieś wiedziała, kto, ale, jak to, milicja wtedy, powiedziała, sami wiecie, zróbcie porządek, my nie mamy do czego się przyczepić...
Ech, szkoda gadać...
Ściskam mocno...

- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Iwonko zaglądam do Ciebie a tu takie smutne wieści bardzo Ci współczuję.Sama miałam kiedyś działkę i wiem jak to jest. 

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Jak mi się marzy mały biały domek z ogrodem, M zawsze mówi, nie jestem ryzykantem, sama zdecydowałam i kupiłam tą swoją działkę, bo on na nią też by się nie zdecydował, dlatego niestety, jest działka i są nie tylko radości.
Witaj Dorotko, Różyczko miłego,
dnia Wszystkim 
Właśnie siedzę przy otwartym oknie, jest pięknie, ciepło, a żurawie na mokradłach, nad Odrą przepięknie się nawołują, ale ja lubię takie odgłosy
Witaj Dorotko, Różyczko miłego,

Właśnie siedzę przy otwartym oknie, jest pięknie, ciepło, a żurawie na mokradłach, nad Odrą przepięknie się nawołują, ale ja lubię takie odgłosy

- magry
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
Ale z małym,białym domkiem też są Iwonko kłopoty.Tu dach przecieka,tam rynna urwana i w kominie coś zalęgło się.Więc może z działką kłopotów jest
jednak mniej.Łupy złodziejskie też są skromniejsze.
jednak mniej.Łupy złodziejskie też są skromniejsze.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
wyszło słoneczko cieplej się zrobiło i złodzieje sobie poczynają
gdyby był śnieg po pachy to by sie nie chciało łobuzom spacerować po cudzych działkach
współczuje 

- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Przykra wiadomość, najgorsze jest to, że człowiek jest po prostu bezsilny, ale jakby nie było zdrowie jest najważniejsze, więc nie stresuj się Iwonko, będzie dobrze, wnuki urocze na pewno skutecznie poprawią babci humorek
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Iwonko przykro się czyta to co piszesz. Takie mamy głupie prawo że złodziej może spać spokojnie a człowiek który wkłada serce i trud zamiast spać to rozmyśla i się zamartwia. Policji nie chce się biegać i szukać najlepiej to jakby sami się zgłosili.
Pozdrawiam i ściskam serdecznie, Jestem z Wami w tym trudnym czasie.
Teraz już musi być lepiej
Pozdrawiam i ściskam serdecznie, Jestem z Wami w tym trudnym czasie.
Teraz już musi być lepiej

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Iwonuś! ...dzielna kobietko...tak mi przykro! Ciepło zrobiło się...złodzieje grasują....i czują się bezkarni.Pozdrawiam serdecznie 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Iwonko miłego i słonecznego dnia życzę
I oczywiście dużo zdrówka
Oby dorwali tych złodziei

Oby dorwali tych złodziei

- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Iwonko , takie ładne , zaciszne miejsce , przykre że nie macie spokoju . Zdrówka życzę .
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Iwonko,czytam że masz kłopoty i zmartwienie,ciągle słyszy się o takich wyczynach ,bo nie chce się ludziom pracować ,tylko najlepiej na gotowe,i zniszczyć drugiemu ciężką pracę,ale najważniejsze zdrowie ,wnuczki są śliczne jak babcia i to one dają tyle radości,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie

Iwonko,współczuję że znalazłaś się w takiej przykrej sytuacji.Szkoda zdrowia i nerwów dla takiego elementu