Pytania do Ekipy Moderującej - 2014 rok
Re: Pytania do Ekipy Moderującej - 2014 rok
Oczywiście, że możesz: np.poniżej 50 postów lub bez opryskiwacza.Może źle zrozumiałam regulamin :wg mnie dostępność do sekcji dla zalogowanych, aktywnych oraz warunki preferencyjne dla aktywnych i posiadających opryskiwacze marolex
- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie widzę w Twoich słowach nic odbiegającego od ogólnie obowiązujących w tej sekcji zasad. 

To już z przykładami, choć chciałam tego uniknąć zadając pytanie ogólne.Mając 84 posty i, co przyznaję nie będąc aktywnym forumowiczem, nie posiadając opryskiwacza firmy marolex nie mogę być aktywna w wątku sprzedażowym( chcę kupić).Mogą w nim uczestniczyć forumowicze o ilości postów np. 7 czy 16.Czekam na odpowiedź moderatora.Wiem również, że nigdy nie będę zbyt aktywna ponieważ jestem zdecydowanie bardziej gawędziarzem niż pisarzem.Aczkolwiek czytam posty innych.Pozdrawiam 

- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
W przyszłości we wszelkich dyskusjach z "przykładem" proszę podawać link .
Temat ze sprzedażą etykiet został wydzielony z sekcji warzywniczej skąd został przeniesiony w wersji jakiej tam powstał.
A sekcja tamta jest udostępniona zarówno do czytania jak pisania wszystkim forumowiczom.
Przy okazji dziękuję
te dwa posty,odbiegające od regulaminu sekcji OFERTY, zostaną usunięte z wątku sprzedażowego.

Temat ze sprzedażą etykiet został wydzielony z sekcji warzywniczej skąd został przeniesiony w wersji jakiej tam powstał.
A sekcja tamta jest udostępniona zarówno do czytania jak pisania wszystkim forumowiczom.
Przy okazji dziękuję

Witam,
dostałam 2 prywatne wiadomości, niestety nie mam bladego pojęcia jak na nie odpisać, nie widzę tam takiej opcji. Proszę o pomoc
dostałam 2 prywatne wiadomości, niestety nie mam bladego pojęcia jak na nie odpisać, nie widzę tam takiej opcji. Proszę o pomoc

- BobejGS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 lip 2013, o 17:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Nie masz jeszcze aktywnej funkcji odpisywania prywatnych wiadomości. Odblokowuje się ta opcja po bodajże 22postach na liczniku 

Rozumiem, czyli póki co na takie wiadomości moge odpowiadać bez problemu w wątkach tak?
- BobejGS
- Kontakt:
Możesz wejść w profil osoby, która napisała do Ciebie wiadomość na Pw i tam powinien być podany mail tej osoby i tak się kontaktować
w wątkach tematycznych nie można prowadzić prywatnych rozmów, dlatego napotkasz na problem, a mianowicie kasowanie Twoich postów przez moderatorow
taki regulamin forum
W przeciwnym wypadku należy być aktywniejszym w wątkach tematycznych 

Próbowałam tak zrobić, niestety opcja email również nie działa, albo osoba nie ma podanego emaila
- BobejGS
- Kontakt:
Na forum do góry masz ikonę (Wyloguj) klikasz ją, wyskakuje okno (powrót do strony głównej) wchodzisz. Do góry masz ikonę (zaloguj) klikasz. Pojawia się okno gdzie wpisujesz swój nick i hasło. Poniżej masz dwa okienka, pierwsze jest (zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie ), drugie(ukryj mnie w tej sesji) te drugą musisz odznaczyć i później klikasz (zaloguj). Powinno wtedy być normalnie, tzn świecić się dioda online.
- BobejGS
- Kontakt:
A wejdź na stronę główną i nad listą nicków osób przeglądających forum, jest opcja (usuń ciasteczka) kliknij w to, może pomoże.
- ERNRUD
- Od: 4 lip 2010, o 00:09
Witam,
jestem na etapie zakupu opryskiwacza firmy Marolex. Przeczytałem, że należąc do naszego forum ogrodniczego mogę mieć zniżkę. W jaki sposób muszę postąpić i jakie potwierdzenie przedstawić?
Ernest
jestem na etapie zakupu opryskiwacza firmy Marolex. Przeczytałem, że należąc do naszego forum ogrodniczego mogę mieć zniżkę. W jaki sposób muszę postąpić i jakie potwierdzenie przedstawić?
Ernest
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Proszę o zamknięcie wątku
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=616
Dziękuję i pozdrawiam:)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=616
Dziękuję i pozdrawiam:)
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
ERNRUD pisze:Witam,
Ernest
Proszę wejść na stronę e-sklepu http://sklep.marolex.pl/logoff.php i tam jest aktualna oferta dostępna dla Użytkowników naszego forum.
Pozdrawiam
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
otworzyłam nowy wątek dodałam do podpisu link..a teraz nie mogę go otworzyć wchodząc na niego