Nasze marzenie cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Nasze marzenie cz.3

Post »

O matko ;:oj A co was na jakieś robalowe tematy wzięło,,,dla mnie wszystkie są blee.telepawka i już!!
Chociaz i tak z wieloma oswoiłam się przez działke,i żabkami i z myszkami,przez Fionę juz deko sie oswoiłam ;:306
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nie lubię robalków ;:oj a chyba najbardziej pająków na widok których zwiewam i wołam eMa :(
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Ale się u ciebie działo ;:oj altanka jest piękna !!!!
Widzę że u ciebie sezon ruszył pełną parą , tylko pozazdrościć ;:224
I efekty po prostu ;:170
Cieplutko pozdrawiam ;:3
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Aniu czyżby piękna Fiona znosiła Ci niespodzianki na działce?? :lol:
Joasiu mnie też się zdarza wołać ema. Teraz jak sprzątałam liście i znalazłam na nich różne robale bleee to aż mi się słabo robiło. Ale zamykałam oczy, odsapnęłam i zbierałam dalej. Bo eM był zajęty.
Gosiu dziękuję. Mimo ostatnich rewolucji, jeszcze nie uważam sezonu za otwarty :) Jakaś taka blokada mnie trzyma że dopiero luty.
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu, przez weekend nie zaglądałam do Ciebie, a tu takie nowiny ;:oj Przede wszystkim współczuję nerwów z ekipą, szkoda tui i berberysa, ale może uda się je uratować.. W sumie jak na tak ciężki sprzęt, to i tak mogło być gorzej. Najważniejsze, że już masz to za sobą i wreszcie jest własna woda :heja Jeden weekend, a tyle udało się zdziałać - jeszcze altanka stanęła! ;:138 Jestem pod wrażeniem, prezentuje się naprawdę wyśmienicie. Pokażesz, jaki lampionik kupiłaś? ;:180
Spokojnego wieczoru! ;:196
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Madziu jak poniedziałek mija? Czy jeszcze coś dokupiłaś?
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38

Post »

Czytam, że miałaś pracowitą sobotę, a w niedzielę konsekwencje :D . Miałam zakwasy po pierwszym dniu w ogródku, teraz jest już dużo lepiej.
Altanka pięknie się wkomponowała.
Pozdrawiam i życzę udanego tygodnia. :wit
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mielnko trochę tym ciężkim sprzętem narobili dołów. Ale do wytrzymania. Zasypaliśmy w miarę już. Najbardziej mi się śmiać chciało jak właśnie sama do siebie mówiłam że nie wjadą. A potem krzyczeli szybko szybko pchajcie do tyłu. Myślę sobie - najwyżej rybki będą przez okna przepływać :) Z jednej strony mi się śmiać chciało a z drugiej byłam przerażona. Dobrze że tą wiertnią przez las wjeżdżali ostatecznie. Lampionik prawdopodobnie pokażę jutro.
Sylwuś poniedziałek mi się mega dłuży. Oj meeega. Już bym chciała żeby ten luty się skończył. Niby krótki miesiąc a trwa i trwa. Mąż chce jechać na działkę i kopać dół na kręgi. Mnie się wydaje że ziemia jeszcze za bardzo zamarznięta.
Edytko dziękuję i wzajemnie. Myślę że zakwasy to mnie jeszcze nie raz złapią, zanim dobrze rozruszam kości po zimie :)
monberka
500p
500p
Od: 2 kwie 2013, o 08:40

Post »

Kochana, super, super! Altanka , woda, fajowsko ;:215
Oj Madziu, jak ja Ci zazdroszczę, że Twój M chce jechać na działkę i coś działać. Mój uważa otwarcie sezonu dopiero, gdy nadejdzie majówka ;:145 To cud, że udało mi się go namówić na jazdę w najbliższą sobotę po płyty chodnikowe. Szok po prostu. Od wczoraj nie mogę dojść do siebie ;:202
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniu dziękuję :) Mój eM jakby mógł to już by urlop brał i działał. Dzisiaj pół dnia mi marudzi kiedy na działkę pojedziemy. Ja też już nie mogę się doczekać kiedy ziemia odmarznie i będzie można ten bałagan powoli uprzątać. A jakie płyty sobie wybrałaś? Coś takiego jak my mamy ( nie wiem czy widziałaś) czy coś zupełnie innego?
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit O matko o robalach rozmawiacie ;:oj dla mnie wszystkie są bele. A jak jakiś mi gdzieś usiądzie na ciele to taki wrzask robię, że chyba cała wieś słyszy :roll:
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
monberka
500p
500p

Post »

Oj, to zazdroszczę po całości ;:224
Nie wiem, jakie płyty macie, nie widziałam...
Ja biorę takie zwykłe płyty betonowe 40x40 do zrobienia ścieżki....takim taniej kosztem myślę i fajnie dość to wygląda. Wezmę tak wkopię je trochę, żeby dobrze się kosiło trawę wokół nich. Mam nadzieję, że mój wyjazd w sobotę wypali ;:131
Madziu, czy wy też macie kamerkę zrobioną nad wejście do domku? Czy to ja już mam jakieś zwidy i doszukuję się podobieństw naszych azylków ;:168
Całuski ;:196
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pauli pewnie wszyscy się śmieją że tak bardzo krzyczysz :)
Monia mamy kamerkę :) My też mamy takie zwykłe płyty 40x40. Wkopaliśmy je żeby można było swobodnie jeździć kosiarką. Wyglądają nawet fajnie i estetycznie. Jedną tylko jeszcze musimy wkopać bo dokupywałam i jakoś tak nie było kiedy jej podkopać. Długą tą ścieżkę planujesz robić?
monberka
500p
500p

Post »

Czy długą? Trudno opisać...na pewno od bramy do domku i z domku do garażu, planuję kupić ok. 50-60 płyt, powinno starczyć, tak dość gęsto...przynajmniej tak prowizorycznie mierzyłam, że powinno być ok. Na pewno takie ścieżki po ok. 30 m ;:224
Ja już taką ścieżkę mam zrobioną koło domku, prowadzi ona do dziękuję i do przyczepy kempingowej mojej córci. No i sobie pomyślałam, że jeszcze zrobię takie same dwie ścieżki tylko o wiele dłuższe ;:oj
Co do kamerki, to my też właśnie mamy zamontowaną kamerkę obok drzwi wejściowych. Mój M chce zainstalować w ten sezon kilka kamerek jeszcze, żeby mieć widok na całą działkę, w domku też chcemy, gdyby komuś chciało się wejść do nas "przez przypadek". Mamy opłacaną co miesiąc ochronę, ale jakoś tak....dodatkowo własny monitoring i czujne oko Moni nie zaszkodzi ;:306
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Madziu ja minął dzień, czy i dzisiaj sie dłużyło?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”