Dzisiaj poniedziałek i tak ciężko wychodziło z domu ale cóż. Wiadomo ze wolałabym zostać i porządki robić w ogrodzie ale od juto biorę się solidnie do pracy.
Bo jestem przez najbliższe cztery dni do 15 wiec czas na ogród będzie.
Mięśnie jeszcze bolą ale dam radę najwyżej będzie bolec bardziej. A może już będzie lepiej. Mamy przedwiośnie i tak już mi chodzi po głowie żeby zacząć przygotowania do oświetlenia ścieżki. Byłam wczoraj w Mrówce i nie mają jeszcze lamp. Musze zajrzeć do Nomi i hurtowni elektrycznej. Może coś znajdę odpowiedniego. Mój tato stwierdził ze nie będziemy bardzo wydziwiać i kupimy na zwykłe żarówki. A ja nie wiem czy to dobry pomysł.
gracha-Grażynko oj tak ja już tak mam jak sobie coś w tej główce ubzduram to muszę zrobić i koniec mimo że boli i chodzę jakbym chodziła na szczudłach.
Mięśnie regenerować się będą juto w ogródku
MID2006-Madziu będzie co pokazywać bo troszkę się pochwalę

a jeśli chodzi o kolorek to muszę sobie cyknąć fotkę i wstawić, tylko najpierw musi przejść przez moją akceptację czy się nadaję.

Zwierzaczki kupiłam a nie wiem gdzie postawię jak zwykle ale mam jeszcze czas do pomyślenia.
Magda30-Madziu lubię takie drobiazgi do ogrodu wiem że niektórzy uważają to za pierdoły ale mi się podobają. tylko jeszcze odpowiednie miejsce muszę dla nich znaleźć.
JAKUCH-Jadziu oj tak gimnastyka by mi się przydała a tak mam zakwasy cóż może jak więcej popracuję to minie ból. Jak myślisz? Jadziu miałam nie zdradzać co to ale to nie kurki.
gosiaczek12a11-Gosiu najpierw zauroczyła mnie wiewiórka a że obok stał sam zając i jak spojrzałam w te jego oczka to wiedziałam ze ze sklepu wyjdę i z wiewiórką i zajączkiem

Zajączek ma takie spojrzenie jak kot w Shreku.
iwona0042-Iwonko takie drobiazgi a jak cieszą. Kupiłaś mamę z małymi kaczuszkami ale będzie u Ciebie jeszcze piękniej. Bo oczko to masz rewelacyjne
anabuko1-Aniu kwiatki zamówione, nasionka kupione to przyszedł czas i na zwierzątka
e-babcia-Jadziu właśnie pomalutku to ja pracować nie potrafię (jeśli chodzi o ogród ). A foteczki będą tak jak obiecałam w tygodniu.
jonatanka-Joasiu blondynka już byłam nawet z różowymi pasemkami ale to dawne czasy

W blondzie podobno młodziej się wygląda więc może kilka lat mi odejmą

wiewiórka uśmiech na serdeczny i chyba przez to zwróciła moja uwagę, a zajączek cudne oczęta ma. Foteczki będą w tygodniu tak jak obiecałam. Kto wie może już jutro wstawię albo w środę.
reniusia20-Renatko pewnie ze małe zoo nie byłoby głupie, fajny pomysł. Mamy krecika, jeża, zająca, wiewiórkę, kaczuszki, żabki, żółwia.