Dziękuję za infoprzemek1136 pisze:Rybka Nie wiem czy tu zaglądasz ale ostatnio uzyskałem kilka dodatkowych informacji dotyczących odmiany Panandra F1 (Syngenta). Jest tolerancyjna na niskie natężenie światła.

Nasionka już u mnie

Dziękuję za infoprzemek1136 pisze:Rybka Nie wiem czy tu zaglądasz ale ostatnio uzyskałem kilka dodatkowych informacji dotyczących odmiany Panandra F1 (Syngenta). Jest tolerancyjna na niskie natężenie światła.
no właśnie - jakie? I żeby jeszcze do kiszenia były OK.forumowicz pisze:Przede wszystkim uprawiać odmiany tolerancyjne.
Obyś trafił... To mógłby być początek nowej linii pestycydów sygnowanej nickiem "forumowicz"forumowicz pisze:Będę próbował na ogórkach również octan wapnia. Zobaczymy jakie to da efekty .
Hermes Skierniewicki, Krak i Cezar. Miałem już różne i z tych jestem najbardziej zadowolony. A ogórki uprawiam od czasów, kiedy o F1 jeszcze nikt nie słyszał a najbardziej popularną odmianą był Monastyrskibeti_h pisze:forumowicz jakie tolerancyjne odmiany byś polecił?
Hermes Skierniewickiforumowicz pisze:Hermes skierniewicki czy Kronos skierniewicki?.