Ucieszyło mnie to, co powiedziałaś o storczykach-należy o nich na jakiś czas zapominać. Wydaje się, że to mogą być kwiaty w sam raz dla mnie
Ogródek AGNESS
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Lilie bardzo lubię, a najbardziej w lipcowe wieczory, kiedy ich zapach roznosi się po całym ogrodzie
Ostatnio wybieram te pachnące, żeby się nimi cieszyć.
Ucieszyło mnie to, co powiedziałaś o storczykach-należy o nich na jakiś czas zapominać. Wydaje się, że to mogą być kwiaty w sam raz dla mnie
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Aguś,
Masz już nowy wątek i 7 stron mnie ominęło
..ale jestem - zapisuje sobie a czytanie na spokojniejszy moment - ciepło pozdrawiam
Masz już nowy wątek i 7 stron mnie ominęło
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Ta ostatnia to Nostalgie? Piękna jest! Lody malinowe z bitą śmietaną 
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Aguś gdybym miał mieć tylko dwie róże w ogrodzie to jedną z nich była by Nostalgie . A gdyby jedną , to byłby nią Chopin
I jakby o tym wiedziały i cieszą mnie swoimi kwiatami i zdrowiem
Skromna Ci moja kolekcja róż , 15 tylko w tym dwie pnące. Trudno będzie coś jeszcze wcisnąć , może przy altance ,ale tam sporo cienia 
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Dałaś po oczach tymi kolorami
Najpierw storczyki, a teraz róże. Cudowne portrety! Nie miałam pojęcia, że jest taka różnorodność wśród "falków". Kilka nowych różyczek mam planach. Co z tego wyjdzie nie wiem - czas pokaże.
- IWONA1311

- Od: 28 mar 2011, o 12:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mocno spóźniona ale i ja melduję się w nowej odsłonie wątku i z przyjemnością będę spacerować alejkami po Twoim cudnym ogrodzie. Pierwsze kwiatki bardzo cieszą ja dziś wypatrzyłam u siebie wychodzące ranniki(tym razem widać kwiatki) i czekam na nie z niecierpliwością. Przepięknie kwitną u Ciebie storczyki
Pozdrawiam
- baasik

- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Cudne lelije i różyczki - tak mi już tęskno do nich 
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- duju

- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Agnieszko, już chciałam chwalić lilie i storczyki - bo to moje najukochańsze kwiaty, a Ty pokazałaś róże
I jak tu wybrać ... ale najbardziej kocham lilie, za ten zapach i kształt. Naprawdę masz wielkie, piękne kępy. Musi być cudnie, upajająco jak wszystkie Ci kwitną.
Pozdrawiam - Justyna
A ja tak sobie w kącie czekałam do marca zeby Twoje Lilie zobaczyć , a tu masz
. Ale nie dziwię się że nie wytrzymałaś z założeniem wątku do marca wszak pogoda pogania nas do ogrodu 
Pozdrawiam. Ewa
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
No własnie.... ja zajrzałam tez "orientacyjnie"
a tu takie wejście w nowy sezon... ulalalala, te kolory i portrety kwiatuchów... mniam
Potrafisz zaostrzyć apetyt na nowe opowieści Agniesiu
Potrafisz zaostrzyć apetyt na nowe opowieści Agniesiu
-
pomidorzanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Różyczki mniamniuśne
wybrałaś chyba najładniejsze ze zdjęć i odmian

wybrałaś chyba najładniejsze ze zdjęć i odmian
Pozdrawiam, Agata.
- oxalis
- 1000p

- Od: 24 mar 2012, o 00:47
Ha...mam Cię
.
To zamykanie i otwieranie wątków powinno mieć z automatu nakaz powiadomień na pw....bo człowiek tylko się gubi w szukaniu
.
Aguś...lilie
, hm...właśnie od kilku dni przeglądam katalog otrzymany od forumowej koleżanki i się jakoś zdecydować nie mogę, bo wszystkie bym chciała...a tyle kasiorki w kieszonkach nie ma
. No i u Ciebie na dzieńdobry po oczach liliami dostaję
...fatum jakie, czy co...
.
Potem się na storusie natknęłam...no na szczęście w tym temacie mniej mam braków
.
A róże też kieeedyś będę miała
.
Na razie mam jedną, żebym miała z czego płatki do mydełek suszyć
.
To zamykanie i otwieranie wątków powinno mieć z automatu nakaz powiadomień na pw....bo człowiek tylko się gubi w szukaniu
Aguś...lilie
Potem się na storusie natknęłam...no na szczęście w tym temacie mniej mam braków
A róże też kieeedyś będę miała
Na razie mam jedną, żebym miała z czego płatki do mydełek suszyć
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aguś spóźniona,ale jestem
Piękne otwarcie wiosennego wątku,lilie masz przecudne,u mnie tak dobrze nie kwitną
Storczyki ...hmm po Twoich fotkach dziś jadę sobie kupić jednego,bo też niestety miałam kilka,ale z czasem poginęły,zaczęły żółknąć liście i potem cała bryła korzeniowa
Różyczki śliczne,masz Nostalgię?
Piękne otwarcie wiosennego wątku,lilie masz przecudne,u mnie tak dobrze nie kwitną
Storczyki ...hmm po Twoich fotkach dziś jadę sobie kupić jednego,bo też niestety miałam kilka,ale z czasem poginęły,zaczęły żółknąć liście i potem cała bryła korzeniowa
Różyczki śliczne,masz Nostalgię?