drewutnia..To tak na wstępie dla Ciebie..mam tu taki kąt za tą ławką...i właśnie obmyślam ..coby tu zrobić nową rabatkę z tym co zamówiłam..oczywiście nie wszytko bo parę roślin ma już swoje przeznaczenie..a i tu też już trochę rośnie..więc tylko trzeba je sensownie przesadzić..i może jakoś będzie..bo jeszcze czkają na mnie trawy do posadzenia...i zrobienie obwódki z kostki na górnym aby zakończyć.. I trzy nowe pergole do róż..teraz dojdzie czwarta więc też trzeba coś wykombinować... a i nowy pomysł do realizacji ,cięcia iglaków i żywopłotu...nie wspomnę o wiosennych porządkach.. i o czterech długaśnych rzędach warzyw do zrobienia na polu udostępnionym u sąsiada... więc zajęcie do czerwca pewne...a później to się okaże..
Dziękuję Kasiu... te fotki warzywnika już był w sierpniu wstawione .ale powtórzyłam je tak w temacie.. sierpniowych trochę też jest na wcześniejszych stronach ..teraz wstawię te które nie były jeszcze..
To Ty już sąsiadowi działkę uprawiasz? Ten warzywnik rozumiem?Ja przy tej ławeczce widziałabym taki leśny zakątek,z funkiami,serduszkami paprociami, przetacznikiem i tawułką.
Dziękuję Reniu właśnie dostałam kilka nasionek bodajże tego kwiatu,właśnie w tym tygodniu zasiałam sobie w pojemniczku,zobaczę co mi to urośnie z tego haahaa
Sama jestem ciekawa ...w tamtym roku miałam kupne tego roku sieje swoje..czekałam długo na wschody z trzech torebek..może 1/3 wyszło.. zobaczę teraz co mi z moich wyjdzie..