Mati, dzisiaj obcięłam lawendę. Nie wiem czy dobrze, bo moga jeszcze być przymrozki.
Nie wiem dokładnie o co pytasz. Tam rośnie przywrotnik i floks.
Paulinko, dziękuję za uznanie
Renatka, opanuj się
Edytko, jestem na urlopie
Cały tydzień będe mogła popracowac na działeczce
To jest jeden krzaczek Jazzu. To jest rewelacyjna róża
Aniu, mnie też tęskno, ale i tak się się cieszę, że jest na tyle ciepło, że można popracować. Jeszcze nigdy nie pracowałam w ogrodzie w lutym
Paulinko, mrozy to jeszcze przyjdą. Najgorzej, że w kwietniu. A ja bym wolała, żeby w lato było gorąco. To znaczy, nie upalnie.
Zobaczymy jak to będzie
Iwonko, żylistki mają piękne kwiaty. Szkoda, że kwitną tylko miesiąc.
Maju, na tej rabacie nie ma Aphrodite. Tam jest Home&garden, J. Cartier, Queen of Sweeden, Clair i History.
Ivonko, to jest krwawnica. Mam ją pierwszy rok. Nie mogę za dużo na jej temat powiedzieć. Jak na razie jestem zadowolona. Bardzo długo kwitnie
Aga, w ogóle lubię łączyć byliny z różami. Podkreślają piękno róż.
Reniu, bratki to samosiejki. Widziałam dzisiaj że przetrwały będą znowu
Marta, mam nadzieję, że krwawnica ma się dobrze i znowu będzie kwitła
Aniu, Edenka rośnie czwarty rok. Pierwszego w ogóle nie zakwitła. Tak naprawdę dopiero w zeszłym roku pokazała co potrafi. Teraz jest cała zielona. Będzie się działo
Monia, może miejsce mojej odpowiada? Ciemny płot szybko się nagrzewa. Słońce świeci cały dzień. Ja też chciałbym zastosować Rosahumus. Mój tata stosował i jest bardzo zadowolony z efektów.
Ciekawe dlaczego powojniki nie chcą kwitnąc. U mnie kwitną, ale tylko raz tak naprawdę. Muszę z tym powalczyć
Dzisiaj nareszcie popracowałam.
Oto efekty
po
Nareszcie mam pierwiosnki