Ogród Marty cz. III
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Marty cz. III
Martusiu ja też spełniła Twoje marzenie i umieściłam u siebie chabry dla Ciebie 

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś, jaki śliczny floks. Takiego pierwszy raz widzę
A poza tym to u Ciebie łany, łany kwiatów.

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Małgosiu,ja myślę że wiosna już niedługo będzie ,tylko my takie niecierpliwe,ja codziennie w ogrodzie coś pracuję ,nieśmiało roślinki zaczynają wychodzić
Joasiu,ten floks taki inny,rośliny się podobają bo pięknie świeci na nie słoneczko,miłych snów
Marysiu,dziękuję,są piękne
Małgosiu,PEPSI,trzeba mu przyznać że oryginalny przez swoją inność,

Joasiu,ten floks taki inny,rośliny się podobają bo pięknie świeci na nie słoneczko,miłych snów

Marysiu,dziękuję,są piękne

Małgosiu,PEPSI,trzeba mu przyznać że oryginalny przez swoją inność,

-
Dziewczynki,przykro ,ale chyba nie włożę zdjęć,bo się nie da ,może rano będzie lepiej,miłej nocki wszystkim życzę
-
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Martuniu kochana
same cudowności pokazujesz, na widok naparstnicy moje serducho się raduje. Powiedz proszę czy ta fioletowe kępka to marcinek, ile lat je masz? Na jesieni kupiłam właśnie takie niskie marcinki i boje się że były skarlane i wyrosną na wysokie krzaczory.
Buziaki przesyłam

Buziaki przesyłam

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Martuś śliczności pokazujesz na pewno będzie mi się lepiej pracowało.Miłego i słonecznego dnia 

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Dzień dobry w piątkowy poranek,
Na początek podjadłam kilka borówek.
Bardzo śliczne wspomnienia, jeżówki rewelacja
Pozdrawiam cieplutko i życzę dużo i to dużo

Na początek podjadłam kilka borówek.

Pozdrawiam cieplutko i życzę dużo i to dużo

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Martusiu niesamowite są te Twoje naparstnice...... coś pięknego
..... i jeżówki...... jedne z moich ulubionych kwiatuszków , ależ masz cudne odmiany 

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Za każdym razem zachwyca mnie nie tylko bogactwo posiadanych przez ciebie roślin, ale ich wielkość.
Przecież mogę kupić sobie 10 doniczek różnych kwiatów, ale takiego efektu nie osiągnę.
Przypomnij mi ile lat muszę czekać, aby rośliny, tak rozrosły się tworząc kwietny busz
Przecież mogę kupić sobie 10 doniczek różnych kwiatów, ale takiego efektu nie osiągnę.
Przypomnij mi ile lat muszę czekać, aby rośliny, tak rozrosły się tworząc kwietny busz

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Przyjemny poranny spacerek ! pojadłam pysznych boróweczek (a jak je nawozisz?) pooglądałam cudowne jeżówki i lisie ogonki a przy róży zatrzymałam się na dłużej bo pachnie i zadumałam się jak ten janioł nad tą cudną naparstnicą 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Miły spacerek po Twoich włościach, i ten cudny Janioł, jak to Marysia napisała 

-
Aniu,tak ta fioletowa kępka to Marcinek mam go pierwszą zimę ,więc nie wiem co z niego wyrośnie ,ja mam jeden niziutki biały,reszta średnia ,zobaczymy co ten pokaże,pozdrawiam i życzę słoneczka żeby było lepiej pracować
Joasiu,miło,że się podoba ,Twój ogród też będzie za chwilę cały w kwiatach,buziaczki dla Ciebie
Kasiu,witaj w ogrodzie, tych jeżówek byłoby dużo ,ale zauważyłam ,ze myszy się za nie wzięły ,teraz muszę rozpocząć walkę z myszami,miłego dnia życzę
Aguś,ciągle coś zbieram ,i najgorsze jest to ,że wszystko mi się podoba ,nie ma końca,pozdrawiam i dziękuję za odwiedzinki
Iwonko,osiągniesz,trzeba je ciągle dzielić i sadzić obok siebie kilka sztuk,byliny szybko rosną niektóre maj 7-8 lat ,ale niektóre rok ,dwa ,trzy ,bo ciągle co roku kupuję coś nowego i dosadzam,ale kupiona doniczka od razu ,jeżeli się da jest przekrojona nożem na 2 lub 3 roślinki małe i do ziemi ,efekt jest natychmiastowy,pozdrawiam
Ulciu,to całe szczęście,może jakiś mięsień się nadwyrężył ,robię nowe rabaty pod zamówione piwonie i inne kwiatuchy ,przy okazji coś podcinam i sprzątam ,czyli wszystko naraz ,dziękuję za słoneczko ,bo bardzo go lubię ,wtedy ładują się moje akumulatory,pozdrawiam

Joasiu,miło,że się podoba ,Twój ogród też będzie za chwilę cały w kwiatach,buziaczki dla Ciebie

Kasiu,witaj w ogrodzie, tych jeżówek byłoby dużo ,ale zauważyłam ,ze myszy się za nie wzięły ,teraz muszę rozpocząć walkę z myszami,miłego dnia życzę

Aguś,ciągle coś zbieram ,i najgorsze jest to ,że wszystko mi się podoba ,nie ma końca,pozdrawiam i dziękuję za odwiedzinki

Iwonko,osiągniesz,trzeba je ciągle dzielić i sadzić obok siebie kilka sztuk,byliny szybko rosną niektóre maj 7-8 lat ,ale niektóre rok ,dwa ,trzy ,bo ciągle co roku kupuję coś nowego i dosadzam,ale kupiona doniczka od razu ,jeżeli się da jest przekrojona nożem na 2 lub 3 roślinki małe i do ziemi ,efekt jest natychmiastowy,pozdrawiam

Ulciu,to całe szczęście,może jakiś mięsień się nadwyrężył ,robię nowe rabaty pod zamówione piwonie i inne kwiatuchy ,przy okazji coś podcinam i sprzątam ,czyli wszystko naraz ,dziękuję za słoneczko ,bo bardzo go lubię ,wtedy ładują się moje akumulatory,pozdrawiam

-
Marysiu,nawozem do borówek i jak jest rabarbar to wszystkie skorki liście i niepotrzebne ogonki kroję i obkładam krzaczki,żeby dokwasić naturalnie ,zebrałam w tamtym roku 50 kg borówki,cieszę się że podoba Ci się w moim ogrodzie,bo to znaczy że moja praca nie poszła na marne i jakiś taki efekt jest ,pozdrawiam i słoneczka życzę ,już powinnam być w ogrodzie ,ale tu też chcę być i nie mogę wszystkiego pogodzić
Iwonko,cieszę się że spacerek był miły,bo przecież o to chodzi żeby się pozytywnie naładować ,ja też odwiedzając Wasze ogrody tak się ładuję i zbieram Wam energię dla siebie ,nawet o tym nie wiecie,ile to mnie dodaje siły,pozdrawiam i pięknego dnia życzę

Iwonko,cieszę się że spacerek był miły,bo przecież o to chodzi żeby się pozytywnie naładować ,ja też odwiedzając Wasze ogrody tak się ładuję i zbieram Wam energię dla siebie ,nawet o tym nie wiecie,ile to mnie dodaje siły,pozdrawiam i pięknego dnia życzę