Zaczynam - rogalm1 cz.1
A teraz zaczynamy robić strop i szczytowe ścianki z oknami i bardzo nam zależy żeby zdążyć przed zimą. Powoli zwozimy materiały, Kuba został zaangażowany do heblowania boków, a moja siostra ze szwagrem robili za pomocników (pewnie nie szybko nas znowu odwiedzą
)

wreszcie spełniło się moje marzenie o porannej kawie na tarasie, najbardziej lubiłam wstać o świcie, porobić coś w grządkach przed upałem a potem zasiąść z pyszną kawusią i cieszyć się pięknem natury, a dzieci jeszcze słodko spały!
a takie piękne wrzosy otaczają nasz taras:

ścieżka jeszcze zupełnie prowizoryczna, szukam w waszych ogrodach pomysłu na jej wykończenie!

na razie koniec przyjemności, bo praca leży odłogiem

wreszcie spełniło się moje marzenie o porannej kawie na tarasie, najbardziej lubiłam wstać o świcie, porobić coś w grządkach przed upałem a potem zasiąść z pyszną kawusią i cieszyć się pięknem natury, a dzieci jeszcze słodko spały!
a takie piękne wrzosy otaczają nasz taras:

ścieżka jeszcze zupełnie prowizoryczna, szukam w waszych ogrodach pomysłu na jej wykończenie!

na razie koniec przyjemności, bo praca leży odłogiem
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No widzisz Moniko, marzenia się spełniają.rogalm1 pisze:wreszcie spełniło się moje marzenie o porannej kawie na tarasie, najbardziej lubiłam wstać o świcie, porobić coś w grządkach przed upałem a potem zasiąść z pyszną kawusią i cieszyć się pięknem natury, a dzieci jeszcze słodko spały!
Nie tak dawno nie miałaś nic, tylko działkę, a teraz ?
Sama popatrz jakie zmiany zaszły u Ciebie, a to wszystko sami robiliście.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko - coraz piękniej u Ciebie
pięknie zrobiliście ten taras ... jeszcze niedawno zastanawiałaś się kiedy zagospodarujesz ten teren ale teraz te obawy chyba minęły już bezpowrotnie ...

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Aga wstyd się przyznać ale te ładniejsze to robił mój mąż - moim brakuje jeszcze duszy, ale może i do tego dojdę...agaxkub pisze:Monika i Ty mówisz że nie potrafisz robić zdjęć?
są cudowne... sama nie wiem które najładniejsze (najlepsze)
A różę chyba wsadzę jak zakończymy roboty budowlane, bo jednak nawet bardzo uważając ciągle coś przypadkowo niszczymy, a tej królewny byłoby mi szkoda. A róże się obcina przed zimą czy na wiosnę?