W słońcu smagliczki i róże

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: W słońcu smagliczki i róże

Post »

Witaj Ulciu,dzisiaj piękny dzień,czy Ty odpoczywasz po przepracowaniu,ja nadal w ogrodzie ,co przyjdę po coś do domu to muszę podejść do laptopa i do kogoś wstąpić ,teraz jestem u Ciebie ,miłego dnia życzę :wit ;:168
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja przypuszczam ,że on wart tych kostek :wink:
Czytałam u Ewy ,że ledwo funkcjonujesz. Zwolnij trochę kobieto ,bo wiosna nawet się jeszcze nie zaczęła :lol:
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Hejka :wit
Człowiek stary a głupi ;:223 myślałam że jak świeci ładne słoneczko to mogę sobie pomykać w cienkiej bluzie i efektem jest ból miedzy łopatkami ;:131 aplikuję przeciwbólowe i natarłam się maściami rozgrzewającymi troszkę mi pomogło :? a tu jak na złość słoneczko pięknie zaczyna przeświecać przez chmurki. Jakieś robaczki pięknie sobie fruwają zebrane w grupkę miło jest tak popatrzeć jak wszystko cieszy się z ocieplenia :wink:
Martuś - ciekawa jestem co tam nowego tworzysz jak skończysz to koniecznie pokaż :uszy, ja dziś uziemiona jestem mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie.A ja tobie życzę miłej pracy w ogrodzie :wit
Edytko - witam i dziękuje ;:168 jaki ja tam pracuś bardziej leń ;:306 cierpienie jest ale już mniejsze i pomalutku ustępuje , będzie nauczka na przyszłość żeby cieplej się ubierać i wierzchniej warstwy nie zdejmować ;:124
Ewcia - mam nadzieje że spało ci się lepiej :wink: Ściskam mocno ;:168
Aniu - ja już mam taka naturę że jak coś robię to wolę to zrobić na raz a nie pozostawiać :evil: głupi upór który nie idzie w parze z rozumem ;:124 ale siedzenie w domu ma swoje plusy :wink: przepis na ciasto jak zechcesz to wołaj podam ci na pW

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ściskam was mocno ;:168 i życzę ;:3
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Ula no aleś się doprawiła ;:168 Uważaj na siebie kochana ;:224
Niebieskie hiacynty piękne ;:333
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Słyszę że zdrówko nie dopisuje , to tak jak u mnie wczoraj dopadło mnie jakieś grypsko ;:145 wszystkie kości mnie bolą.
Ale mam nadzieję że szybko mi minie , czego również i tobie życzę !!!
Pozdrawiam !!!
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Witam bardzo serdecznie :wit
Humorek jest bo wszak dziś mamy piątek ;:138 piąteczek :heja piątunio :heja jeszcze kilka godzin dzieciaczki wrócą ze szkółki i mam labę na całe dwa dni :tan niby jak są w szkole to mam ciszę że aż w uszach dzwoni ale raczej wolę jak są wszyscy w domku jest weselej ;:333
Zdrówko się poprawiło ból powolutku na tyle ustąpił że mogę na spokojnie wszystko zrobić bez grymasu na twarzy i nie faszeruję już żołądku lekami w zupełności wystarcza mi maści rozgrzewające no i mogę chodzić normalnie a nie jak wczoraj pokrzywiona ;:306

Gosiu - u mnie już w porządku ;:108 ale tobie współczuję grypsko o tej porze nic dobrego ;:185 trzyma i nie chce puścić najgorsze bo to jak sztafeta nie ma sposobu aby kogoś nie zarazić. Trzymaj się i wygrzewaj ;:168 Ciebie również pozdrawiam ;:196
Aniu - dziękuje za dobre słowo pod adresem hiacyntów ;:196 zdrówko już ok da się żyć ;:333 ale podejrzewam że takie bóle jeszcze nie raz wrócą wszak to już przywilej wieku ;:131 Ściskam ;:168

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłego dnia :wit i dużo ;:3
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Ula uwielbiam czas kiedy zaczyna kwitnąć smagliczka .
MAm tylko jedną kępkę , ale muszę sobie jeszcze dosadzić ;:167
Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Ula, a może to nie z przeziębienia było, tylko wiesz, kości skrzypią jak stare drzwi i potem kręgosłup boli? Ja byłam dobrze ubrana, a mimo to po pierwszych dniach prac ogródkowych ledwo wieczorem łaziłam. Następnego dnia musiałam sobie odpuścić i nic nie robić. A teraz już dawkuję te prace stopniowo ;:108
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Aguś - kwitnienie tej żółtej plamki też bardzo lubię, na ogrodzie nie mam jej nigdzie bo stwierdziłam że w przed ogródku jej jest na tyle że w zupełności wystarczy, a jej kwitnienie zawsze będzie kojarzyć mi się z ciepłymi promieniami słońca i z tak przez nas upragnioną wiosną ;:173, Również pozdrawiam i mocno ściskam ;:168
Wandziu - co by to nie było to już nie dokucza i poszło w nie pamięć ;:131 ale to prawda wiek też ma swoje prawa ;:306 wczoraj i dziś postanowiłam zrobić sobie wolne ale jutro jak pogoda pozwoli szaleje dalej muszę się uporać z największym syfem jaki mam po zimie to jest rów przed posesja - wygląda to tragicznie :evil: Pozdrawiam :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Ulciu,ależ ta żółto fioletowa rabatka pod murem piękna, ;:168 czy już lepiej się czujesz?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Martuś - dziękuję ;:196 dziś już jak młoda bogini ;:306 a tak na poważnie jest już dobrze na szczęście obyło się bez lekarza i mocniejszych prochów ;:333 a rabatka to jest taki mój przed ogródek czyli wąski pasek oddzielający moje ogrodzenie od rowu nie mógł się tak marnować i chwaściory rozsiewać więc go zagospodarowałam jakiś czas temu dziś pięknie mi służy i bardzo cieszy :D

A teraz najnowsze wieści z polskiej wsi ptactwo powraca do kraju ;:306 moja Nitunia robiła dziś za bociana ;:202
Obrazek

Obrazek
dla lubiących lawendowe klimaty
Obrazek

Obrazek
a moja dama Edenka stwierdziła że skoro już jest ciepło to można się rozszaleć i wypuścić pączki
Obrazek
chyba za ciepło ja okryłam ;:219
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Ula oczy przecieram ;:204 Edenka ma już pączki.... ;:oj czy ona jest wkopana do gruntu?
A teraz najnowsze wieści z polskiej wsi ptactwo powraca do kraju ;:306 moja Nitunia robiła dziś za bociana ;:202

:;230 :;230 spryciara z niej... :;230
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ulu cudne masz anielice :D śliczna dekoracja.... Czy świeca również lawendowo pachnie???
Kicia nie miała problemów z zejściem z wysokości??? a to alpinistka :lol:
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

usa1276 pisze: A teraz najnowsze wieści z polskiej wsi ptactwo powraca do kraju ;:306 moja Nitunia robiła dziś za bociana ;:202
Obrazek
Ludzie trzymajcie mnie :;230 :;230 , co za szajbus. Cudny świr. A Twoje rabaty pod płotem podziwiać mogę bez końca ;:167
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Ula kotek na dachu wypatruje bociana ;:306 no niesamowite ;:303
Dobrze,że już się lepiej czujesz ;:108
Edenka ma pączki w gruncie ;:oj