Dobry wieczór wszystkim, nie miałam czasu ostatnio popisać, pytania przeterminowane, przepraszam

. Odpowiem mimo wszystko, szczególnie dziewczynom, co o roślinki pytały, wszystkich pozdrawiam i ściskam

, zmęczyło mnie czekanie na wiosną, jakaś jestem zblazowana
Marta, Małgosia, Agnieszka , Kasia witajcie kochane, też nie macie wigoru, bo ja coś oklapłam ostatnio, tylko siedzę i jem słodycze głupia
Margo rozplenica, o którą pytasz, to Hameln.
Ania mam kilka perukowców i wszystkie miały peruki, mniejsze, większe, brzydsze, ładniejsze, ale miały, pozdrawiam Cię Aneczko
Małgosia Pepsi a widzisz, wyjaśniło się, warto się berberysem pochwalić

. Superba to piękna bardzo duża odmiana
MMarta niestety nie znam nazwy tej ogrodowej hortensji - jest z Casto... , opisane jednakowo były oczywiście.
Migdałku witaj u mnie, dziękuję, ogrodową tyrkę kocham, na zdrowie mi wychodzi ( z wyjątkiem paznokci i czarnych kolan)

i nigdy mnie nie męczy
Ania, Iwonka jestem dziewczyny, pozdrawiam Was serdecznie, wiosna też u mnie szaleje, u sąsiadki w ogrodzie przebiśniegi kwitną na całego, a u mnie nieśmiało przylaszczka, z czego bardzo się cieszę.
Ewciumajowa moje cyklameny pod jednym drzewkiem tez jeszcze żyją, lepiej nie te bociany w Afryce siedzą, bo im tyłki jeszcze pomarzną .
takie widoczki już nikogo dzisiaj nie dziwią, kosodrzewina Wintergold wygląda pięknie o tej porze, to samo żywotnik zachodni 'Rheingold', zakwitła przylaszczka, hiacynty oszalały, tulipany i krokusy grzeją dziubki, co to dalej będzie ...
ja jednak czekam na to ... i jeszcze gruchot gołębi

Pozdrawiam, Iwona.