Agnieszko tej paskudnej zimy ja również straciłam mnóstwo roślin róże, trawy nawet katalpa zmarzła. To nie był dobry okres dla naszych ogrodów i miejmy nadzieję, że to się nie powtórzy.
Twoje lilie nie zmiennie mnie zachwycają
Sylwuś trochę mnie martwią te przedwczesne objaw, co będzie jak przyjdą silniejsze mrozy. Chociaż nie powiem, że się nie cieszę z zbliżającej się wiosny. Wszyscy na nią czekamy a im bliżej tym bardziej nam się dłuży. Bądźmy dobrej myśli

Przesyłam buziaczki i również życzę dużo słoneczka
Halinko ja też jestem w zupełności przekonana i już postanowiłam, że orientalne zagoszczą w moim ogrodzie a przed zimą dodatkowo będę się starała je okryć. Mam nadzieję, że to będzie dobra decyzja. Pozdrawiam
Aniu masz rację Agnieszka ma cudowne lilie i mam nadzieję, że kiedyś ja będę mogła się pochwalić takimi okazami. Pozdrowienia przesyłam, życząc dużo słoneczka i rychłej wiosny
Gosiu-Margosiu świetnie podsumowałaś temat, nawet gdy stracimy jedną lub nawet kilka lilii możemy co roku kupić inne a może i ciekawsze, nowsze. Nie ukrywam, że także uwielbiam takie zakupy

z resztą która ogrodniczka by nie lubiła.
Martuś już planuje jakie zakupie, przeglądam oferty w sklepach internetowych. Jestem pewna, że oprócz azjatyckich i orientalne zagoszczą w moim ogrodzie, dla ich zapachu warto. Serdeczności przesyłam
Marysiu u mnie już nie ma grama śniegu, ale jest jeszcze bardzo mokro i na razie na wiosenne sprzątanie nie ma szans. Również życzę dobrego i słonecznego dnia
Małgosiu wiosenka coraz bliżej i jest się z czego cieszyć. Lilie to takie piękne kwiaty i powinny zagościć w każdym ogrodzie.
Uleńko ja również się przekonuje a właściwie to już jestem przekonana i dla tych pachnących lilii miejsce w moim ogrodzie na pewno się znajdzie. Przesyłam pozdrowienia życząc udanego dnia
Iwuś mnie też martwią przedwczesne objawy wiosny i boję się żeby nie było powtórki z kilku lat wstecz. Przecież nie okryjemy całego ogrodu. Bądźmy dobrej myśli i miejmy nadzieję, że wiosna nas mile zaskoczy.
Kasiu a gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? Cieszę się, że do mnie zawitałaś
Ja też się martwię i boję, że zima jeszcze może powrócić ale co my możemy na to poradzić, miejmy tylko nadzieję, że wiosna nas mile zaskoczy i nie wrócą już mrozy. Buziaczki
U mnie dziś buro i ponuro, dlatego dla poprawy nastroju trochę kwiatuszków