BEATO ale to łobuzy taka podzięka za ziarenka zimą. Do mnie przestały przylatywać( nie wiem czemu) kupiłam na targu 5kg słonecznika bo przed zimą było bardzo dużo sikorek i dzwońców w karmiku i myślałam ze mi zabraknie żarełka, a one wypieły na mnie cztery litery i przestały odwiedzać karmik i ziarno zostało
MATEUSZ ja lilie kupuję na wystawach kwiatów ale też zamawiałam u naszej forumki Rozanki. Mam też kilka lilii drzewiastych. Już takich wysokich nie będe kupować, bo ja jestem niezbyt wysoka i jak zakwitną to kwiatów nie widzę

EWO- chyba nie prędko zobaczysz mój ogród bo w tym roku po ociepleniu strony balkonowej to mój ogród będzie nieciekawie wyglądać. Zwłaszcz że co piękniejsze rośliny musiałam wysadzić w inne miejsca tam gdzie znalazłam trochę placu i rabaty straciły na wyglądzie.Jak będzie po wszystkim to dopiero powrócą na swoje miejsce i odnowa będe tworzyć rabaty. Ewo mam kilka dalii co mi się podobają i staram sie ich przezimować w piwnicy trochę są wyschnięte ale jakoś wykiełkują może nie są tak dorodne ale kwitną .Ta pomarańczowa to ma takie ładne malutkie pomponki.
Witaj NELUŚ- miło że do mnie zawitałaś az wam zazdroszczę tej kawki pitej na dworze. Ja dzisiaj byłam do południa w lesie żorskim na kijkach i też miałam kawkę w plecaku było bardzo miło świeciło słoneczko a ptaki były tak ożywione, że musi być już na pewno ta wiosna.