Mój Raj część III
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj część III
Marysiu my też uczciliśmy , jak będzie więcej tych medali to normalnie się rozpijemy 

- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
A więc po olimpiadzie czeka nas odwykgracha pisze:Marysiu my też uczciliśmy , jak będzie więcej tych medali to normalnie się rozpijemy

- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Grażynko już robiłam jedno podejście do Twojego raju ale coś mnie odciągnęło. Chciałam jeszcze zobaczyć jedną z poprzednich części, ale czas mi nie pozwala więc na razie się wpisuję. Słodki ten łobuziaczek na plaży w Kołobrzegu i w ogóle cała trójeczka fajna. Rośliny masz różnorodne i piękne, ale ja najbardziej Ci zazdroszczę (w sensie pozytywnym) warzywniaczka, bo jest to jak do tej pory moje niedościgłe marzenie. Bardzo u Ciebie miło
, będę tu wpadać 

- gracha
- 1000p
Marysiu nie wiem co lepsze
Marysiu -Masko witam Cię serdecznie w moich skromnych progach , jesteś chyba weteranką na forum , sadząc po ilości wątków , masz na pewno nie samowite doświadczenie ogrodowe i towarzyskie , z tego co widzę i czytam jesteś bardzo lubianą ,miłą osobą
Będę czerpać jeśli pozwolisz z Twojego doświadczenia ,bo ja jestem ogrodniczką dopiero od trzech lat i wszystkiego się uczę , sama się dziwię jako mi się udało stworzyć warzywnik,namiastkę sadu ,rabaty kwiatowe i część rekreacyjną
to chyba nie ja , jestem powolna i pracuję jeszcze zawodowo,Marysiu jeśli możesz to proszę zaglądaj do mnie 

Marysiu -Masko witam Cię serdecznie w moich skromnych progach , jesteś chyba weteranką na forum , sadząc po ilości wątków , masz na pewno nie samowite doświadczenie ogrodowe i towarzyskie , z tego co widzę i czytam jesteś bardzo lubianą ,miłą osobą

Będę czerpać jeśli pozwolisz z Twojego doświadczenia ,bo ja jestem ogrodniczką dopiero od trzech lat i wszystkiego się uczę , sama się dziwię jako mi się udało stworzyć warzywnik,namiastkę sadu ,rabaty kwiatowe i część rekreacyjną

- Andzia84
- 1000p
- Od: 23 sty 2014, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko-dzięki Tobie pierwszy raz widzę jak rośnie bób
A jaki Ty masz wielki, śliczny warzywnik
No, ale przy takiej gromadce to nic dziwnego. Moi rodzice też większość swojej działki przydomowej zaadaptowali na warzywnik, po to by leniwe dzieci czyt. ja i mój brat mogły mieć przetwory na zimę
Ale swoją drogą miło mieć swoje warzywa-ja już się nasionkowo obkupiłam 

Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2

Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Grazynko!!...witam w pogodny, niedzielny poranek temp. +7,8C..i niewinnie przedzierającym się słoneczkiem zza chmur.
Zapowiada się super dzień...szkoda,ze niedziela...bo my w niedzielę tylko świętujemy. Właśnie wróciliśmy z kościółka...kawka , pyszny drożdżowy placek ze śliwkami i buszowanie chwilę po FO. Obiadek już w trakcie przygotowań...
Pozdrawiam serdecznie !
Szkoda...myślałam,ze 'buciorek '...jakiś marketowy.Będę rozglądała się , może gdzieś wypatrzę
Zapowiada się super dzień...szkoda,ze niedziela...bo my w niedzielę tylko świętujemy. Właśnie wróciliśmy z kościółka...kawka , pyszny drożdżowy placek ze śliwkami i buszowanie chwilę po FO. Obiadek już w trakcie przygotowań...

Pozdrawiam serdecznie !

Szkoda...myślałam,ze 'buciorek '...jakiś marketowy.Będę rozglądała się , może gdzieś wypatrzę
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Grażynko
, wszystkich wczoraj pochłoneło kibicowanie Kamilowi. Złoty chłopak z Naszego kamila 
Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieje ze ładnie u Ciebie bo u mnie wczoraj słoneczko to dla równowagi dzisiaj deszczyk.

Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieje ze ładnie u Ciebie bo u mnie wczoraj słoneczko to dla równowagi dzisiaj deszczyk.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Grażynko jak z pogodą u Ciebie?
Byłam dziś do 13tej na działeczce-sporo poprzycinałam,pograbiłam
Jestem taka szczęśliwa ,że to już można robić-u mnie pogoda łaskawie mi pozwala na wczesne działania.Gorzej z kondycją-przytałam przez zimę,nic się nie ruszałam-nie jest lekko się zginać po zimie 
Byłam dziś do 13tej na działeczce-sporo poprzycinałam,pograbiłam

- gracha
- 1000p
Andziu masz rację spora gromadka jest nas do jedzenia np. bobu , sieję ,pielęgnuję , zbieram żebym mogła dawać gotowe przetwory swoim dzieciom,bo oni maja małe dzieci i chyba są bardziej zapracowani niż ja
Moja mama też tak robiła i ja tak teraz robię,sprawia mi to przyjemność jak mogę czymś obdarować
Bogusiu pozdrawiam, u mnie dzisiaj szarlotka,jak to dobrze mieć własne jabłuszka , też staram się odpoczywać w niedzielę jak mam wolną
Sylko dużo radości dali nam nasi olimpijczycy a Kamil aż dwa razy,pozdrawiam gorąco
Marzenko witaj w klubie puszystych, u mnie też brzuszek , boczki po zimie ,zastanawiam się jak to będzie ze schylaniem ,raczej ciężko
Kochani pogoda u mnie jak na tę porę roku ładna, nie pada, przebłyski słoneczka były ,
szukałam dzisiaj wiosny na mojej działeczce i owszem znalazłam , roślinki nieśmiało wychylają łebki,magnolia ma bardzo nabrzmiałe pączki,krecik dwa kopczyki zrobił co nie bardzo mi się podobało

Bogusiu pozdrawiam, u mnie dzisiaj szarlotka,jak to dobrze mieć własne jabłuszka , też staram się odpoczywać w niedzielę jak mam wolną

Sylko dużo radości dali nam nasi olimpijczycy a Kamil aż dwa razy,pozdrawiam gorąco
Marzenko witaj w klubie puszystych, u mnie też brzuszek , boczki po zimie ,zastanawiam się jak to będzie ze schylaniem ,raczej ciężko

Kochani pogoda u mnie jak na tę porę roku ładna, nie pada, przebłyski słoneczka były ,
szukałam dzisiaj wiosny na mojej działeczce i owszem znalazłam , roślinki nieśmiało wychylają łebki,magnolia ma bardzo nabrzmiałe pączki,krecik dwa kopczyki zrobił co nie bardzo mi się podobało

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Grażynko
Krecik tylko dwa kopce zrobił nie narzekaj. Jak chcesz oglądać więcej kopczyków to zapraszam do mnie. U mnie co jakiś czas nowy sie wyłania spod śniegu.
Roślinki budzą sie do życia i to oznaka że one tez już chcą wiosny i umilać nam życie. Pozdrawiam cieplutko

Krecik tylko dwa kopce zrobił nie narzekaj. Jak chcesz oglądać więcej kopczyków to zapraszam do mnie. U mnie co jakiś czas nowy sie wyłania spod śniegu.
Roślinki budzą sie do życia i to oznaka że one tez już chcą wiosny i umilać nam życie. Pozdrawiam cieplutko
Ogród początki - zapraszam serdecznie
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Tak, tak nie narzekaj na dwa kopce
, a roślinki całkiem śmiało wychodzą na wierzch. Dlatego żadnych mrozów ani oblodzeń co najwyżej pierzynka ze śniegu może być 

- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Grażynko widać, że u Ciebie już wiosna nadciąga

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Grażynko , wiosna
Teraz już będzie tylko lepiej 
-- 16 lut 2014, o 21:20 --
Co do warzywniaczka....jakieś przygotowania w toku, czy jeszcze czekasz?

-- 16 lut 2014, o 21:20 --
Co do warzywniaczka....jakieś przygotowania w toku, czy jeszcze czekasz?
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Grażynk,Gosiu-ja w przyszły weekend biorę rozpęd w stronę warzywniaczka-1 marca chciałabym posiać bób i groszek;)
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Grażynko do tych wiosennych zdjęć dodamy bociany co już u nas są i żurawie, wiosna