Mój Raj część III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój Raj część III

Post »

Marysiu my też uczciliśmy , jak będzie więcej tych medali to normalnie się rozpijemy ;:306
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12

Post »

gracha pisze:Marysiu my też uczciliśmy , jak będzie więcej tych medali to normalnie się rozpijemy ;:306
A więc po olimpiadzie czeka nas odwyk ;:306 ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Grażynko już robiłam jedno podejście do Twojego raju ale coś mnie odciągnęło. Chciałam jeszcze zobaczyć jedną z poprzednich części, ale czas mi nie pozwala więc na razie się wpisuję. Słodki ten łobuziaczek na plaży w Kołobrzegu i w ogóle cała trójeczka fajna. Rośliny masz różnorodne i piękne, ale ja najbardziej Ci zazdroszczę (w sensie pozytywnym) warzywniaczka, bo jest to jak do tej pory moje niedościgłe marzenie. Bardzo u Ciebie miło ;:196 , będę tu wpadać ;:65
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p

Post »

Marysiu nie wiem co lepsze ;:306

Marysiu -Masko witam Cię serdecznie w moich skromnych progach , jesteś chyba weteranką na forum , sadząc po ilości wątków , masz na pewno nie samowite doświadczenie ogrodowe i towarzyskie , z tego co widzę i czytam jesteś bardzo lubianą ,miłą osobą ;:167
Będę czerpać jeśli pozwolisz z Twojego doświadczenia ,bo ja jestem ogrodniczką dopiero od trzech lat i wszystkiego się uczę , sama się dziwię jako mi się udało stworzyć warzywnik,namiastkę sadu ,rabaty kwiatowe i część rekreacyjną ;:306 to chyba nie ja , jestem powolna i pracuję jeszcze zawodowo,Marysiu jeśli możesz to proszę zaglądaj do mnie :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko-dzięki Tobie pierwszy raz widzę jak rośnie bób ;:oj A jaki Ty masz wielki, śliczny warzywnik :) No, ale przy takiej gromadce to nic dziwnego. Moi rodzice też większość swojej działki przydomowej zaadaptowali na warzywnik, po to by leniwe dzieci czyt. ja i mój brat mogły mieć przetwory na zimę :wink: Ale swoją drogą miło mieć swoje warzywa-ja już się nasionkowo obkupiłam :)
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Grazynko!!...witam w pogodny, niedzielny poranek temp. +7,8C..i niewinnie przedzierającym się słoneczkiem zza chmur.
Zapowiada się super dzień...szkoda,ze niedziela...bo my w niedzielę tylko świętujemy. Właśnie wróciliśmy z kościółka...kawka , pyszny drożdżowy placek ze śliwkami i buszowanie chwilę po FO. Obiadek już w trakcie przygotowań... ;:108
Pozdrawiam serdecznie ! ;:168
Szkoda...myślałam,ze 'buciorek '...jakiś marketowy.Będę rozglądała się , może gdzieś wypatrzę
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Grażynko :wit , wszystkich wczoraj pochłoneło kibicowanie Kamilowi. Złoty chłopak z Naszego kamila :)
Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieje ze ładnie u Ciebie bo u mnie wczoraj słoneczko to dla równowagi dzisiaj deszczyk.
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

Grażynko jak z pogodą u Ciebie?
Byłam dziś do 13tej na działeczce-sporo poprzycinałam,pograbiłam ;:108 Jestem taka szczęśliwa ,że to już można robić-u mnie pogoda łaskawie mi pozwala na wczesne działania.Gorzej z kondycją-przytałam przez zimę,nic się nie ruszałam-nie jest lekko się zginać po zimie ;:185
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p

Post »

Andziu masz rację spora gromadka jest nas do jedzenia np. bobu , sieję ,pielęgnuję , zbieram żebym mogła dawać gotowe przetwory swoim dzieciom,bo oni maja małe dzieci i chyba są bardziej zapracowani niż ja :wit Moja mama też tak robiła i ja tak teraz robię,sprawia mi to przyjemność jak mogę czymś obdarować :wit

Bogusiu pozdrawiam, u mnie dzisiaj szarlotka,jak to dobrze mieć własne jabłuszka , też staram się odpoczywać w niedzielę jak mam wolną :wit

Sylko dużo radości dali nam nasi olimpijczycy a Kamil aż dwa razy,pozdrawiam gorąco

Marzenko witaj w klubie puszystych, u mnie też brzuszek , boczki po zimie ,zastanawiam się jak to będzie ze schylaniem ,raczej ciężko ;:180

Kochani pogoda u mnie jak na tę porę roku ładna, nie pada, przebłyski słoneczka były ,
szukałam dzisiaj wiosny na mojej działeczce i owszem znalazłam , roślinki nieśmiało wychylają łebki,magnolia ma bardzo nabrzmiałe pączki,krecik dwa kopczyki zrobił co nie bardzo mi się podobało ;:223

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Grażynko :wit
Krecik tylko dwa kopce zrobił nie narzekaj. Jak chcesz oglądać więcej kopczyków to zapraszam do mnie. U mnie co jakiś czas nowy sie wyłania spod śniegu.
Roślinki budzą sie do życia i to oznaka że one tez już chcą wiosny i umilać nam życie. Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Tak, tak nie narzekaj na dwa kopce ;:185, a roślinki całkiem śmiało wychodzą na wierzch. Dlatego żadnych mrozów ani oblodzeń co najwyżej pierzynka ze śniegu może być :uszy
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Grażynko widać, że u Ciebie już wiosna nadciąga ;:3
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Grażynko , wiosna ;:3 ;:138 Teraz już będzie tylko lepiej ;:333

-- 16 lut 2014, o 21:20 --

Co do warzywniaczka....jakieś przygotowania w toku, czy jeszcze czekasz?
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

Grażynk,Gosiu-ja w przyszły weekend biorę rozpęd w stronę warzywniaczka-1 marca chciałabym posiać bób i groszek;)
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Grażynko do tych wiosennych zdjęć dodamy bociany co już u nas są i żurawie, wiosna :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”