Witajcie miałam byc wieczorem ale jestem teraz

Dzisiaj przywitało mnie słoneczko i aż mi sie tańczyć chce. Dzisiaj zrobiłam obchód w ogrodzie i pomimo że krety i kopce to jednak nie zepsóło mi to humoru. Wiem że czeka mnie dużo pracy wiosną.
u mnie ogórd jeszcze w zimowej szacie gdzie niegdzie pojawia sie wiosna, topnieje śnieg i widać już duże połacie trawy.
Dzisiaj wyliczyłam co mam jeszcze dokupić jakie roślinki i ile oraz niektóre plany musiałam przełożyć.
Wybaczcie że odpowiadam ogólnie. Każda z nas nie lubi jakiś prac domowych ale kochane jedno nas łączy zamiłowanie do tworzenia piękna i ogrodów.
Jeśli chodzi o wczorajszy dzien walentynkowy to szybciutko zjeciał i nawet pochwalę sie że dostałam czekoladę

Dawno nie dostałam nic tym dniu. Nawet łezka mi sie w oku zakręciła. a od kogo dostałam czekolede już piszę od kolegi z pracy. Wszystkim dziewczynom kupił. Miłe i to bardzo.

Jeszcze nic nie sadziłam ani nie siałam postanowiłam poczekac do marca.
Wierzba jest ze mna już druga zimę w tamtym roku ja przyciełam . Takie sama mam jeszcze dwie ale one sadzone były w zeszłym roku.
A zapomniała sie pochwalić wczoraj zrobiłam sobie sama prezent walentynkowy i zamówiłam kilka iglaczków

oj jak sie rodzice dowiedzą to moze być głośno ;)