Witam Was kochane
Nie było Mnie chwilę na forum,ale chodziliśmy tu i tam po sklepach a to popatrzeć za tym a to niektóre formalności uzupełnić i tak czas leci że ho,ho!
Teraz jeszcze praca przy wycince drzewa,wycinamy drzewo które rośnie przy samym domu a gałęzie wiszą nad domem,i troszki strachu jest ,żeby gałęzie nie uszkodziły dachu

także pracy będzie ufff...dzisiaj kilka kamieni dołożyłam do skalniaka i co zauważyłam!

tulipany z każdym dniem coraz większe i ... jutro postaram się dodać zdjęcia
Wiosenna pogoda na całego nam się zrobiła
Gosiu będzie się działo aż do północy będzie mało laalaa
Gosiaczku u Mnie znów biedronki się pojawiaja,poczuły wiosenny klimat.
Grażynko wiosna zawitała i to na całego,czuć to ciepełko a jak słoneczko jeszcze się pojawi na niebie to ohhh! Uwierzyć nie mogę żeby w lutym taka pogoda była
Sylwuś nie masz za co dziękować!

oj tam oj tam wcale piękna nie jestem
Zakupiłam nasionka kilku warzyw - ogórki,buraczki,sałata i kilka nowych nasion kwiatów.Sadzonek na razie jeszcze żadnych nie kupowałam...
Alu o tak myśli krążą cały czas,chociaż jakoś tak w połowie tygodnia przestaliśmy rozmawiać na razie na temat ślubu. Człowiek by zwariował

ale za to inne tematy się znalazły ...
Reniu wiosennie się zrobiło,tylko aby silne mrozy do nas nie zawitały bo mogło by się to troszki żle dla roślinek skończyć
Marysiu roślinki wyczuły słoneczko i te ciepłe dni.Oj z każdym dniem coraz bardziej się pokazują roślinki...
Aniu jak na razie wiosna zawitała,chociaż jeszcze zima na dobre nas nie opuściła

trzeba na nią jeszcze uważać.
Sylwuś jak to się mówi - leci dzień za dniem,pogoda wiosenna cały czas się utrzymuje chociaż czasami coś powieje chłodem i pojawią się ciemne chmury na horyzoncie,ale i tak pogoda jak na luty to wiosenna