Mogłam dopisać nicka na kopercie

..A ja bym prosiła o słowo jak wysoki rośnie bo nie znalazłam , może przeoczyłam . Z miejscem trzeba kombinować a nóż jak nie wysoki to wyląduje w wielkiej donicy jaki nie to wyprowadzimy paprykę na jego korzyść .krynka pisze:Pelasiu- Złoty Deszcz jest smaczny, słodki,ma mało kwasku , sporo galaretki,ale nie pęka nawet po obfitych opadach.
Co do uprawy,to traktowałam go jak inne moje pomidory,a więc 2 garści kurzeńca i trochę kompostu pod nogi ,potem już nie nawoziłam. Ten ze zdjecia rósł na lekkiej ziemi,więc podlewałam w sezonie jak było sucho. W innym miejscu ,gdzie ziemia gliniasta, dostał mniej papu na starcie, i prawie nie był podlewany,bo rósł daleko od domu i węże nie starczały,też był plenny.
Witaj mati917533 .Najpierw od początku do końca przeczytaj wątek pomidorowo-koktajlowy i jeżeli czegoś nie będziesz rozumiał na pewno znajdzie się kilka dobrych dusz które Ci pomogą i poprowadzą. Musisz posiąść minimum wiedzy teoretycznej o uprawie pomidorków aby wiedzieć o co ew. zapytać.Życzę Ci dorodnych ,malutkich pomidorków.mati917533 pisze: Bardzo proszę o pomoc od początku do końca ...
nie ma się co śmiać, ja wszystkie 3 części przeglądnąłem, a ile zapamiętałem wyjdzie w praniuMarmarelka pisze:A najlepiej wszystkie 3 części, najlepszy podręcznik w internecie
podziękował, tez się zabieram za lekturę, a później może jeszcze coś znajdę ciekawego i jak zawsze jeszcze godzinkę i jeszcze godzinkę i zapewne słonce mnie powitatermic88 pisze:Tutaj co nieco u prawie pomidora Podstawy - siew, pikowanie, temperatury ;D Ja właśnie studiuję, w wolnej chwili