biedra jest jak ten pająk

AGNESS pisze:Liliowce to jedne z moich ulubionych kwiatów, pięknie wyglądają w Twoim Alinko ogrodzie.... u mnie jest kilka odmian bardzo wysokich.... lubię je wszystkie
robaczek_Poznan pisze:Alinko, witaj!
Plan rabaty zapowiada się bardzo ciekawie, myślę, że zmiany jeszcze bardziej uwydatnią piękne nasadzenia.
Bardzo podoba mi się zestawienie hortensji bukietowych z patagonką na zdjęciach z jesieni, cudny duet![]()
Ciekawe czy ja się doczekam takich łanów werbeny?.![]()
Pozdrawiam serdecznie
robaczek_Poznan pisze:Alinko, patagonkę mam pierwszy raz. Wysiałam wiosną nasionka, ale potem wzeszła inna odmiana. Byłam strasznie rozczarowana?.potem dostałam sadzonkę z forum i rosła sobie do końca sezonu. Nie obcinałam jej, cały czas jest. Może nawet przezimuje?
Agnieszko rozplenica rzeczywiście potrzebuje dużo miejsca na szerokość , u mnie szeroka nawet na 1,5 metra . takie giganty u mnie na tej przestrzeni i tak się gubią . na dużej przestrzeni lepiej wyglądają wielkie trawy . mam giganteusa , tego to widać z dalekaAGNESS pisze:Alinko trawki masz prześliczne, rozplenica to i moja ulubiona![]()
Bardzo żałuję, że nie mam miejsca i nie mogę posadzić ich więcej..... mam tylko 2 kępki, a reszta to maluchy....