Gosiu fajnie,że nie rośnie wysoko,o to mi chodziło,a nostalgia,jak będzie rosła .Jestem dziś bardzo ranny ptaszek,miłego dnia Tesko cieszę się z tej różyczki. Izuniu Gosia obiecała mi też kupić nostalgie,jak dostanie.
Miłego dnia o bladym świcie Wam życzę.
Dzisiaj postanowiłam wstać prędzej,w ogóle chciałabym wcześnie wstawać,ale jakoś nie umiem.M nie chce mnie budzić jak wychodzi do pracy(szkoda mu) Dużo od rana można zrobić,bo większą mam energię,ale nie umiem raniutko wstawać,jak tu się nauczyć. Ty dziś też wcześnie wstałaś
Witam z rana, wysokość Nostalgii 70 - 100 cm, mam nadzieję, że może być, u mnie na stronie jest róża o mniejszej wysokości, dwukolorowa ale czerwono-żółta, też kupiłam w tej szkółce.
Halinko kochanie ale mi radość sprawiłaś tymi zdjęciami z Krymu dziękuję Ci słoneczko i proszę o jeszcze.Ja nie wiadomo czy pojadę więc chociaż popatrzę co mnie ominie
Halinko ale u Ciebie jeszcze kolorowo róże pięknie kwitną ,a mieczyk napatrzeć się nie mogłam piękny i kolor superowy
Życzę Ci kochanie miłego dnia
Jadziu do nas przyjeżdża córcia,a my też nie bardzo wiem czy pojedziemy w tym roku,na wiosnę prędzej. Jeśli chodzi o mieczyk właśnie też jestem zachwycona jego nietypowym kolorkiem,u nikogo go nie widziałam,ale dużo kolorów mi się spodobało na forum,będę wiosną szukać.