Aguś łzy hioba to jednoroczna trawa, można z jej nasion robi korale i różańce a kuchni chińskiej robi się z nasion potrawy i mąkę. Ponoć bardzo zdrowe.
Syluś u mnie dziś słoneczko i cieplutko iście wiosenna pogoda. Śnieg leży tylko w miejscach gdzie jest najwięcej cienia. Nie wytrzymałam i wysiałam werbenę i szałwię a za dwa tygodnie reszta jednorocznych. Pozdrawiam cieplutko życząc udanego tygodnia

Reniu dziękuję

Bartoszu liatry i koleusy pięknie zdobią rabaty, warto je zaprosić do ogrodu
Gosiu ja też wiele kwiatów wykończyłam bo nie umiałam o nie dbać, dlatego postawiłam na sukulenty. Mam takie w nie ogrzewanym pokoju, które nie widziały podlewania od pażdziernika i radzą sobie doskonale. Dopiero w marcu nie śmiało podlewam a po 15 maja wynoszę do ogrodu.
Halinko witaj

Moja szałwia omszona wygląda tak

a szałwia omączona jest wyższa a liście są błyszczące i nie wykłada się jak omszona

Halinka jest mi bardzo miło i cieszę się że mogłam pomóc. Pochwal się jakie jednoroczne kupiłaś i zapraszam serdecznie, komentuj, pochwały bardzo lubię

Gosiaczku na małe trawy na pewno znajdziesz miejsce a jest ich cała masa, także serdecznie polecam i życzę udanego tygodnia. Bużka

Jak się chwalić to się chwalić

Hoja

Rchipsalis