O jakie ładne i tylko 3 złote? udane zakupy W ogóle wszystkie twoje rośliny mi się podobają. Też kiedyś jak już będę miała swój ogród chciałabym mieć jakieś trawy, ale nie wiem czy zrealizuję to marzenie
Krzysiu ależ udane zakupy.
Kącik jesienny bardzo przyjemny ,co do książek to świetna rzecz.
Bardzo lubię kupować, nie tylko kwiaty ale i książki o nich .
Jak nie szperam po necie to trzymam nos w książkach.
Wiem ,że interesujesz się trawami , czy widziałeś ile traw można sobie kupić na naszym forum?Tutaj
Witajcie Jak miło Was widzieć. Gosiu - niestety jeszcze nie przesadzałem bo wczoraj po zakupach poleciałem do parku a dzisiaj rano do pracy leciałem więc przesadzę je nieco później. Nic im nie będzie mam nadzieje. A mam tu link o trawach http://www.trawki.pl/ podała mi go Deirde Jagodo dziękuje za miłe słowa. I za podpowiedź odnośnie traw. Jak tylko znajdę chwilkę to tam zajrzę. A co do literatury ogrodniczej to mam z 30 książek większość o drzewach i krzewach ale rośliny doniczkowe tez się znajdą Katrino ja też nie mam działki więc szaleje na balkonie. Spróbuj to łatwe i przyjemne Monika - może warto skoczyć czasem do Kielc tam na pewno są wielkie markety a w nich kwiatowe cudaki. A teraz wyprzedaże ogrodowe bo w końcu sezon się kończy. Aniu dzięki za miłe słowa, wrzosy od zawsze mi się podobały aż w końcu je kupiłem
Masz rację Krzysiu. Ale właśnie sobie przypomniałam, że w czwartek jadę do Radomia to na pewno zajrzę do jakiegoś marketu ogrodniczego. A dzisiaj za to zaopatrzyłam się w drzewka borówki amerykańskiej
O to będzie borówka w ogrodzie I ciasta na jesień w przyszłym roku
Ja tam myślę Katrina że nawet na takim małym balkonie da się zrobić coś super. Mój nie lepszy metr szeroki a długi chyba na 7 no ale co mi z tego jak postawię doniczkę to mi zatarasuje przejście Dlatego jakoś stara się to inaczej organizować na początku balkonu i na końcu bo tam mi doniczki nie przeszkadzają