Moja nowa, wymarzona działka cz.6
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja nowa, wymarzona działka cz.6
Cudne to oczko, ale tylko Ty wiesz ile pracy kosztowało...
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Oczko śliczne i na pewno w tym roku będzie o wiele znaczniej obrośnięte roślinnością , bo z tego co pamiętam to powstało w minionym sezonie ?
A ja lubię takie zarośnięte miejsca , takie tajemnicze zakątki gdzie wszystko najlepiej widać jak się człowiek przyczai
A ja lubię takie zarośnięte miejsca , takie tajemnicze zakątki gdzie wszystko najlepiej widać jak się człowiek przyczai

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Oczko śliczne! ale mnie najbardziej podobała się Iwonka w oczku jak rozkładała folię

- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Ach - mnie też Iwonka się w oczku podoba 

- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Iwonko , piękne to zdjęcie z oczkiem . Oczko zrobione w jeden sezon , obsadzone roślinami , działka przekopana , co Ty będziesz w tym sezonie robiła ? Chyba tylko
i leżaczek pozostaje , nóżki w oczku moczyć i dobrą książkę czytać . 

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Ślicznie masz Iwonko- gratuluje pomysłu i pracowitości. Pewnie dzis pracujesz ,więc miłej pracy 

Przychodzę Iwonko z rewizytą.No oczko romantyczne bardzo.Co to za rośliny w brązowych doniczkach?
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iwonko
cieszę sie że jesteś. Wiesz chyba nie przestanę podziwiać twojego oczka z każdym zdjeciem jest ładniejsze a co to będzie w nowym sezonie
, gdybym wiedziała że takie cudeńko powstanie to był Cię znalazła wypożyczyła albo porwała i przywiozła do siebie i zrobiłybyśmy u mnie oczka, tylko może cuitkę mniejsze. Pozdrawiam i dużo słoneczka życzę

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iwonko cudne to Twoje oczko..... a mi tak bardzo brak wody w ogrodzie 

- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Fotka z oczkiem fantastyczna
Wielki

Ciekawy niebieski floks, czy on ma taki kolor w realu?
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie dziewczyny kochane
dziękuję, że pamiętacie i zaglądacie, ja tak sobie myślę, że miała być zima, miałam mieć więcej czasu na FO, a ja ciągle gdzieś gnam, coś robię, albo w pracy, dziś w pracy nie byłam, jutro idę, dziś u wnusia kochanego byłam i u dzieci w odwiedzinach, och te moje skarby, zawsze mówiłam, że do szczęścia potrzeba mi gwiazdki z nieba, a teraz mam je 3 i mam nadzieję, że będę miała jeszcze więcej
Ewuniu, Agniesiu, Sylwio, Jadziu, Danusiu, Tereniu, Marysiu, Gosiu, Mamciu Tereniu, jesteście kochane, dziękuję za pochwały, ten rok pokaże jak to oczko wyglądać będzie, jak nam się zaprezentuje, ile jeszcze pracy mnie będzie kosztować, na pewno jeszcze muszę dokupić roślin, które napowietrzają, czy coś tam robią żeby glonów nie było
Magdo witaj, cieszę się i zapraszam, możesz podpowiadać mi jeszcze co zrobić, co dodać, co zmienić, będę wdzięczne
Ewuniu, Tereniu, czy on niebieski, do końca nie powiem, ale chyba tak, po prostu nie pamiętam
Sylwuś, drugi raz już bym chyba za taką pracę się nie wzięła, za ciężko, ale wtedy nie wiedziałam, a jak zaczęłam to skończyć musiałam
Danusiu, sama wiesz, na działeczce ciągle coś się grzebie, my siedzieć nie umiemy
Życzę Wam pięknej
niedzieli, ja zmiatam jutro do pracy 

Ewuniu, Agniesiu, Sylwio, Jadziu, Danusiu, Tereniu, Marysiu, Gosiu, Mamciu Tereniu, jesteście kochane, dziękuję za pochwały, ten rok pokaże jak to oczko wyglądać będzie, jak nam się zaprezentuje, ile jeszcze pracy mnie będzie kosztować, na pewno jeszcze muszę dokupić roślin, które napowietrzają, czy coś tam robią żeby glonów nie było

Magdo witaj, cieszę się i zapraszam, możesz podpowiadać mi jeszcze co zrobić, co dodać, co zmienić, będę wdzięczne

Ewuniu, Tereniu, czy on niebieski, do końca nie powiem, ale chyba tak, po prostu nie pamiętam

Sylwuś, drugi raz już bym chyba za taką pracę się nie wzięła, za ciężko, ale wtedy nie wiedziałam, a jak zaczęłam to skończyć musiałam

Danusiu, sama wiesz, na działeczce ciągle coś się grzebie, my siedzieć nie umiemy

Życzę Wam pięknej

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko zdaję sobię sprawę ile Cie i Twojego M kosztowało zrobienie oczka ale uwież mi naprawdę było warto. Podziwiam Wasze oczko.
Życzę Ci jak najwiecej gwaizdek
Życzę Ci jak najwiecej gwaizdek

Ogród początki - zapraszam serdecznie
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Iwonko , jak by człowiek zawsze wiedział na co się porywa to pewnie z połowy projektów by zrezygnował . I oczka byś nie miała .Zrobione , zapomniane , teraz tylko głaskać i podziwiać .
Iwonko a co Cię interesuje odnośnie oczka?
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Ciekawe czy przez lato sumika glonojada nie mogłabys trzymac w oczku?