Ala, Maria, Iwonka, Agnieszka, Iwonka 0042 dziękuje

Wam bardzo, pewnie też macie takie
Grażynka trzeba uważać, że by kwiaty nie pospadały
Wanda pomykam z konewką aż wióry spod kapci lecą

. Te kwiatuszki cudne , to werbena, pięknie kwitnie całe lato, słońca się nie boi, a taras mam południowy, więc kwiaty czasem zmęczone, ona nigdy
Dzień dobry Agness wiec pewnie Agnieszka, witam i kłaniam się nisko, bo jesteś dziś moim nowym gościem. Bardzo dziękuję za tak miłe słowa, które , jak pewnie potwierdzisz, wszystkim się tu należą, bo przecież to forum, to niezły zbiór zielono zakręconych szaleńców, co od rana do nocy kwiatki przenoszą, żeby ładnie było

. W ten sposób i u mnie czasem rabatka szyku nabierze

. Bardzo się cieszę z Twojej wizyty. Każdego roku planuję taras wybierając kolor kwiatów i przysięgę składam, że go nie zastawię , jak zawsze

niestety, nie bardzo mi to wychodzi, bo przychodzi moment, że zaczynam dosadzać i donosić, co tylko się na nim mieści - przestaję, jak zejście z tarasu się zawęża do 60 cm

i mąż nogą zaczyna donice przesuwać, pozdrawiam cię serdecznie i zapraszam częściej
Ewomajowa co z cisami będzie nie wiem

, za taras dziękuję
Ula dzięki, a trawa to pampasowa, do garażu zabrana na zimę
Ania, Maria dziękuję Wam
Dorotka oj dziecko kochane, o to mi chodziło

, że te korzenie, to tak szybko nic nie zrobią, no bo co, trzeba teraz jakoś się pocieszać. Twoja porada do miód na moją głowę, dzięki
Pozdrawiam serdecznie, u mnie wiosennie aż strach
Zioło ogrodowe - zrywam, póki nie zakwitnie, później jest dla pszczółek - ślicznych małych helikopterków

Pozdrawiam, Iwona.