Sylwia85 dziękuję kochana - rączki świerzbią niesamowicie, a słoneczka jeszcze jak na lekarstwo, ale cóż nie przyspieszymy tego - natura rządzi się swoimi prawami.
Lineta godecja to piękne kwiatuchy - posadzona po kilka w grupie robi ogromne wrażenie i zwraca spojrzenia gapiów

Także polecam ją serdecznie - trochę zapomniana, ale warta uwagi.
tesia39dziękuję bardzo - staram się, bo ogród to moja pasja i największe hobby. Tylko ta zima trochę za długa. Pozdrawiam cieplutko.
anym ja też jestem ciekawa szałwii i ostrogowca. Szałwię lekko okryłam i powiem Ci, że pięknie wygląda całą zimę - listki zielone i dobrze się zapowiada - ostrogowiec też okryty, ale będzie dobrze i pięknie nam zakwitną - i tak jak mówisz oby do wiosny -
reniusia20 dziękuję - tak kombinuję co w tym roku zamiast smagliczki. Bo gożdziki będą, a z przodu tak chodzi mi po głowie lobelia, albo znowu dam smagliczkę, tylko będę siać w dwóch turach, żeby przedłużyć jej kwitnienie.
123katex pocieszajmy się tym, że już bliżej niż dalej do wiosny i oby te mroziska już ne wróciły to będzie ok - pozdrawiam
Wspominek ciąg dalszy - tym razem wiosna
Już niedługo będziemy cieszyć się takimi widokami:
Pozdrawiam cieplutko