Ogródek osiedlowy
ależ oko cieszy ta kiełkująca trawa, człowiek sie napatrzyć nie może i już snuje wizje jaki to będzie piękny zielony trawnik bez jednego chwastka 

milka
ogródek osiedlowy
ogródek osiedlowy
Życzę ci tego ------ ale obawiam się że trzeba będzie pilnować na bieżącomilka100 pisze: to będzie piękny zielony trawnik bez jednego chwastka

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
niech no tylko spróbuje jakiś wyrosnąć to preparat mniszek już czeka zwarty i gotowy do użycia na delikwenta 

milka
ogródek osiedlowy
ogródek osiedlowy
o eukomis mnie odwiedziła
, lubię grzebać w ziemi bo sie człowiek odstresowuje, już sie nie mogę doczekać 1 koszenia trawnika 
a oto moja nowa dziecinka

niestety jest to zdjęcie z internetu podobnego modelu bo jeszcze jej nie fotografowałam ale wygląda identycznie
teraz tylko czekam aż mi urząd wyda papieru i jedziemy na motorach na wyprawę po kamienie

a oto moja nowa dziecinka

niestety jest to zdjęcie z internetu podobnego modelu bo jeszcze jej nie fotografowałam ale wygląda identycznie

teraz tylko czekam aż mi urząd wyda papieru i jedziemy na motorach na wyprawę po kamienie

milka
ogródek osiedlowy
ogródek osiedlowy
kamienie do plecaka i ziuuu do domuBogumiła pisze:Taką maszyną po kamienie!!!!!!!!Serca nie masz kobieto. A jak ty te kamienie załadujesz na siedzenie????![]()
![]()
![]()
![]()
Jejku szkoda takiej machiny kamieniami obciążać. Zrobisz nam fotkę, bo jestem ciekawa jak sobie poradzisz??

przyjemne z pożytecznym
przyjemność z przejażdżki a pożyteczne bo nie ma pustego przebiegu

to się nazywa łączyc dwie pasje ogródek i motórek

milka
ogródek osiedlowy
ogródek osiedlowy
Ja już wiozłam kamienie w bagażniku samochodowym. naprzeciwko autka migały mi ciągle światłami, bo wiozłam je w nocy, a ja nie wiedziałam o co im chodzi. Zatrzymałam się na poboczu i szukałam przyczyny migających świateł. Znalazłam po czasie(ot blondi), że naładowany bagażnik po brzegi podniósł mi przód autka do góry i światła oślepiały innych kierowców.
Ale też woziłam sobie kamienie z rzeki na ścieżkę i pod ławeczkę ale na plecach to ich nie targałam. Masz zdrowie. 

Sasanka (Pulsatilla Mill.)
hypericum olimpicum Dziurawiec olimpijski
Złocień właściwy - Chrysanthemum maximum
Dzielżan Hoopesa - Helenium hoopesii
Aster krzaczasty (Aster dumosus L.)
hypericum olimpicum Dziurawiec olimpijski
Złocień właściwy - Chrysanthemum maximum
Dzielżan Hoopesa - Helenium hoopesii
Aster krzaczasty (Aster dumosus L.)
milka
ogródek osiedlowy
ogródek osiedlowy
Gratuluję zakupów .....teraz musisz ich ładnie podług wzrostu posadzić, aby nie zasłaniały się wzajemne....bo ja z tym mam problem i zawsze potem muszę przesadzać 

Milka......co u ciebie?........ od czwartku cię nie ma 

a dziś wielkie sadzenie bo wczoraj dostałam siatkę skalniaków od sąsiadki
dziękuje ci dobra sąsiadko
dziękuje ci dobra sąsiadko

milka
ogródek osiedlowy
ogródek osiedlowy
No widzisz........... nie wiadomo kiedy zapełni ci się ogródek i będziesz miała jak u mnie