Kawałek szczęścia
Re: Kawałek szczęścia
Asiu ja też sobie posiałam lobelię i to pierwszy raz, mam nadzieję, że coś z tego mi wyjdzie i będę miała na taras do doniczek 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu
Widzę ,że wysiewy na całego .Przy dbaniu o sadzonki czas szybko zleci i nim się obejrzysz będzie można je wsadzać do ogrodu.
Pozdrawiam

Widzę ,że wysiewy na całego .Przy dbaniu o sadzonki czas szybko zleci i nim się obejrzysz będzie można je wsadzać do ogrodu.
Pozdrawiam
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu ja tylko wpadłam się przywitać
Zasiewy super

Zasiewy super

- cyganka77
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Zuziu, dziękuję za odwiedziny. Rzeczywiście ogród ma potencjał, ale dużo pracy przed nami. Szczególnie, że trzeba doprowadzić do ładu pobojowisko po budowie.
Bogusiu, ja też będę siała lobelię w niedzielę. Czas zacząć siewy.
Andrzej, te zdjęcia to z ubiegłego roku. Początek mojej przygody z ogrodnictwem.
Mario, witam bardzo serdecznie!
Bogusiu, ja też będę siała lobelię w niedzielę. Czas zacząć siewy.
Andrzej, te zdjęcia to z ubiegłego roku. Początek mojej przygody z ogrodnictwem.
Mario, witam bardzo serdecznie!
- cyganka77
Witam serdecznie jeszcze w zimowej aurze. Po prawie dwóch miesiącach mam swój komputer i nie jestem już uzależniona od zbuntowanego nastolatka.
A tak wygląda zima w moim ogrodzie. Nadal jest dużo śniegu. Ubite metrowe zaspy.
Córcia ma radochę, ale ja martwię się roślinkami, które już wyszły spod śniegu.

I nasz domek w morelach
.

Dziś dostałam nasionka z Akcji. Bardzo wszystkim dziękuję.
Najbardziej ucieszył mnie fakt, że dostałam kwiatki, których nie zamawiałam. Teraz jest chwila, żeby poczytać o nich i przygotować się do siewów.
A tak wygląda zima w moim ogrodzie. Nadal jest dużo śniegu. Ubite metrowe zaspy.
Córcia ma radochę, ale ja martwię się roślinkami, które już wyszły spod śniegu.

I nasz domek w morelach

Dziś dostałam nasionka z Akcji. Bardzo wszystkim dziękuję.
Najbardziej ucieszył mnie fakt, że dostałam kwiatki, których nie zamawiałam. Teraz jest chwila, żeby poczytać o nich i przygotować się do siewów.
Asiu ja też dostałam od Marysi nasionka, a dzisiaj od mężusia kosz z narzędziami ogrodniczymi i tak samo jak Ty doczekać się nie mogę wiosny 

- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu ale u Ciebie śniegu
u mnie już nie ma po nim śladu , ale martwią mnie nocne przymrozki.
Fajnie że masz już nasionka ,niech no tylko ten śnieg zginie to dopiero będzie się działo
Pozdrawiam cieplutko

Fajnie że masz już nasionka ,niech no tylko ten śnieg zginie to dopiero będzie się działo

Pozdrawiam cieplutko

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Asiu ja też dostałam nasionka od Marysi ,a od męża sekatory piłę do gałęzi szpadel i widły zamiast biżuterii 

Pozdrawiam Alicja
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo fajny i prosty dom
A góra z wierzchniówki jak u mnie po budowie. Agunia bardzo lubiła się na nią wspinać, choć była wówczas nieco starsza od Twojej córci.

- cyganka77
Bogusiu, widziałam Twój prezent. Też bym się ucieszyła. I to bardziej niż z czekoladek.
Marysiu, dziękuję. Śnieg nadal jest, choć dziś już 4 na plusie, ale zanim te zaspy znikną to się jeszcze zejdzie.
Alicjo, też super prezent. Muszę sama się upomnieć, bo inaczej to ciężko.
Aniu, no prosty ten dom. Nie chcieliśmy jakiegoś wymyślnego. Moja córka też lubi górkę. W sobotę próbowała sama wciągnąć sanki i z niej zjeżdżać.
I trochę domowej wiosny dla Was
.

Marysiu, dziękuję. Śnieg nadal jest, choć dziś już 4 na plusie, ale zanim te zaspy znikną to się jeszcze zejdzie.
Alicjo, też super prezent. Muszę sama się upomnieć, bo inaczej to ciężko.
Aniu, no prosty ten dom. Nie chcieliśmy jakiegoś wymyślnego. Moja córka też lubi górkę. W sobotę próbowała sama wciągnąć sanki i z niej zjeżdżać.
I trochę domowej wiosny dla Was

- ladymajena
- 50p
- Od: 19 mar 2013, o 17:37
- zuzanna2418
- 1000p
- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Asiu, bardzo zgrabny domek
U nas też zima jeszcze widoczna, a wczoraj W. był u mamy i mówi, że tam, w okolicach Rawy Mazowieckiej, już tylko resztki śniegu i wiosennie w powietrzu. Masz już jakąś koncepcje na ogródek?

Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie

moje wątki miastowe i wiejskie
Asiu, przybiegłam do nowego wiejskiego wątku.
Bardzo jestem ciekawa dalszego ciągu.
I chciałabym mieć taką górkę ziemi na działce, wykorzystałabym ją na pewno do ukształtowania powierzchni, niekoniecznie musi być wszędzie równo.

I chciałabym mieć taką górkę ziemi na działce, wykorzystałabym ją na pewno do ukształtowania powierzchni, niekoniecznie musi być wszędzie równo.
Joasia
- cyganka77
Alicjo, ja też nie
. Od ślubu noszę tylko obrączkę i pierścionek zaręczynowy. Na szyi łańcuszek. Na imprezy zakładam kolczyki.
ladymajena również witam serdecznie
i zapraszam w moje skromne progi.
Zuziu, mam koncepcję
. może ciągle jeszcze ją poprawiam i udoskonalam, ale ta sterta ziemi mnie stopuje. Marzy mi się ogród wiejski i do takiego dążę. Również dom jest najzwyklejszy bez żadnych udziwnień.
Asiu, imienniczko, witam również. Czekam do wiosny i wjedzie koparka, żeby rozłożyć ziemię równomiernie po działce. Z przodu jest dużo niżej, więc trzeba wyrównać.

ladymajena również witam serdecznie

Zuziu, mam koncepcję

Asiu, imienniczko, witam również. Czekam do wiosny i wjedzie koparka, żeby rozłożyć ziemię równomiernie po działce. Z przodu jest dużo niżej, więc trzeba wyrównać.