Małgoś to tak jak u mnie tyko u mnie nie ma śniegu ale w nocy mroziPEPSI pisze:Marysiu, u mnie ładnie słoneczko w dzień świeci, ale nocami jeszcze mrozi. I mnóstwo śniegu mam w ogrodzieWiosny nie widać
Dorotko chciało by się już na żywo oglądać takie widoczki ja nie mogę się doczekać bo dosadziłam trochę cebulowych i nie wiem co z nich wyrośniedorkow0 pisze:Witaj Marysiu...
Ślicznotki Ci zakwitły...![]()
Już nie mogę się doczekać, kiedy będziemy podziwiać takie widoczki w swoich ogródkach na żywo...
Grażynko w tym roku je rozsadziłam bo już miały za ciasno a rosły w koszykach,i jestem sama ciekawa efektu.gracha pisze:Piękne kępy krokusów u ciebie Marysiu, u mnie też są ale pojedynczo rosną na trawniku i nie ma takiego efektu
Paulinko kochana jesteśPaulii pisze:Marysiu Piękne te kolorowe miszmasze kwiatowe
![]()
Oby lato było takie piękne i słoneczne jak jest na Twoich zdjęciach![]()
Powojniki i piękne
Piękne i śliczne zdjęcia rodzinne![]()
Serduszka różowa śliczna![]()
Krzewuszka piękna
Te kilka słoneczek na ocieplenie przepiękne od razu się cieplej robi![]()
Po takich pięknych krokusikach to Wiosna powinna przyspieszyć i przyjść do Nas
Ewuniu to tak jak u wszystkich tylko wiosna na zdjęciach ale i tak cieszy , można powspominać.ewamaj66 pisze:U mnie wiosny na razie nie widać-tylko zdjęcia pozostają. Na termometrze 0, ale śnieg jak dotąd nie stopniał-może to już jutro, bo niedużo go było.