Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22

Post »

Witaj Aga :wit Tak wypatrywałam kiedy wreszcie założysz wątek ogrodowy że go w rezultacie przegapiłam....Ale już przejrzałam urocze archiwum, powzdychałam do wiosny....
Niby pięknie i słonecznie ale rano było -14. Szybkiej wiosny to chyba nie wróży. Choć są rejony Polski gdzie dziewczyną cebulowe wyłażą z ziemi ;:209
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Sara jest wspaniałą modelką.... ;:168 jaka jest ona fajna :D
Awatar użytkownika
cyganka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sie 2012, o 14:52

Post »

Piękna pomocnica.
Nazwy tawułek zapisuję, bo i mi się podobają.
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Aguniu, tak zauważyłam, że u Ciebie świetlisty cień i słońce świecące poprzez welon liści :D
U mnie niestety tak nie jest - jak cień, to całkowity :cry: Zawdzięczam go domom w sąsiedztwie - zbyt bliskim jak dla mnie... To nie przeszkadza mi podglądać co u Ciebie :wink: Właściwie to Twój wątek powinnam mieć na "szybkim wybieraniu", szczególnie jak zaczynam zakupy ;:108 Mam tendencję do kupowania pojedynczych sztuk zamiast, jak u Ciebie, planować nasadzenia grupami. Wbijam to sobie do głowy ;:124 ale wciąż dużo do poprawy...
Pozdrawiam słonecznie, Ejka
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Sara słodziutka ;:167 pies do pieszczenia :wink: a na tej fotce wcale nie wygląda na dużą.. :wink: widocznie to zalezy od kadru jak się ustawi :wink: ..a właśnie jak w włosem gubi go mocno? masz kłaczki w domu? pamietam jak miałam rotkę o matko ta mi dała popalić jak sobie przypomnę ile razy musiałam zamiatac i dziennie odkurzać..a teraz bez problemu mam psy nie gubiące włosa :wink: gdyby jeszcze tak same się kąpały i czesały to już byłby luksus hihi
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

O matko, znów jestem koszmarnie do tyłu.
Ale melduję się ;:196 Ponoć lepiej późno niż wcale :)
Nadrobiłam bieżące 18 stron, zagrzałam sie na ławeczce.
Aga, cudne te twoje wspominki ;:167 .
U nas ostatnie trzy dni przepieknie sloneczne, wytopiło mnóstwo sniegu, ale teraz niebo już się chmurzy, zerwał sie zimny wiatr, szkoda.
Choć na prawdziwą wiosnę jeszcze za wcześnie, oby zima nie chciała nam udowodnić, że jeszcze ma tu cos do powiedzenia.
Martwię sie troche, bo dziś zobaczyłam w miejscach gdzie snieg sie wytopił tulipanowe liście gramolące sie z ziemi. Mają już po kilka cm! Póki były przykryte sniegiem nic im nie grozilo, ale teraz... oby nie przyszły mrozy.
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Aguś, Twoja ogrodowa pomocnica jest przecudowna. Śliczny piesek. Może to okrutnie zabrzmi, ale jak moim podwórkowcom " skończy się kod genetyczny" to ja bym chciała taką słodką Sarunię.
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Piękna sunia zaprezentowała się cudnie ;:333
tez mam takiego pomocnika
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Sara wygląda bardzo ludzko-to pewnie prawda, że psy dysponują inteligencją na poziomie małego dziecka. Uwielbiam koty, ale na taką interakcję pewnie musiałabym długo czekać(i tak pragnę zdjęć kotów 8-)).
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Ewuś bo koty mają inteligencję na innym poziomie niż psy, pies będzie się wpatrywał w Ciebie jak w obraz a kot z pretensją kiedy dasz mu jeść ;:306

Aguś wasza Sara wyrosła na śliczna panienkę, to już dorosła dziewczyna i pewnie w letnim sezonie zrobi się dostojniejsza i mniej psotna ;:167 a czy pomaga Ci sadzić czy wręcz odwrotnie, pomaga wykopywać to co posadzisz :lol:
A na zdjęcia kotów też czekam ;:65
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

aguniada pisze:Asiu, witam Cię serdecznie!
Z dużą sympatią wspominam nasze spotkanie pod brzozami, a tym mocniej muszę podziękować za komplementy pod adresem mojego ogrodu, ponieważ zwiedzałaś go całkowicie na trzeźwo :lol:
Mam nadzieję na kolejne spotkanie w tym roku!
W przeciwieństwie do innych zwiedzających.... ;:224 Z kieliszkiem wina w dłoni spacer po Twoim ogrodzie tylko zyskuje :D
Lecę poczytać o tym nawozie, który obgadujecie ;:65
Dobrej nocy :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
alinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2010, o 19:11

Post »

AGA świetne połączenie miscanta Zebrinusa z trzcinnikiem . a floksy powalają wysokością . ja zamówiłam w tamtym roku orange ...coś tam i przyszedł fiolet ..nie za bardzo ładny , ciemny ...zawiodłam się , ale białe mam i kocham je bardzo .
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Pytałaś, czy Zak lubi się czesać.. Nie ma wyjścia :wink: Siedzi grzecznie i używa każdego sposobu, żeby choć troszkę uniknąć.. A to się kładzie gdy czeszę brzuch, a to siada jak chce uczesać okolice ogona.. kombinuje, jak umie.
W sumie lubi czesanie grzbietu i krawata, najbardziej nie lubi czesania brzuszka i z tym mam największy problem. Kupiłam mu szczotkę, która ma dość ostre zęby do wyczesywania podszerstka i całkiem nieźle to wychodzi.
Teraz, jak jest chory to ograniczam się do wycinania supłów robiących się od kołnierza zakładanego na noc, albo przywiązywanych majteczek.. Nie mogę się doczekać, aż będzie na tyle zdrowy, że będę mogła go wykapać całego- na razie ograniczam się do mycia nóg, brzuszka..
Zawsze po kąpieli suszę go suszarką i czeszę całego- kąpię po ostatnim spacerze, żeby w miarę wysuszony dosychał w legowisku przez noc- boję się przeziębienia.
Sądziłam, że Twoja Sara ma krótką sierść bo jest młoda- ale chyba jednak nie zapowiada się na takich puchacza jak Zak- dobrze masz, ja czasem mebli nie ogarniam :wink:
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Witaj Aguniu :wit
Tak podczytuje Waszą dyskusje o nawozach ,że zaczęłam zgłębiać temat ...ciekawa jestem czy to faktycznie taki rewelacyjny środek na wszystko :roll: Może i ja się skuszę ...
Sara ślicznie wyrosła to już taka panienka ...będzie bardzo pomocna w ogrodzie :lol: Ja z moim kudłatym zawsze mam o czym pogadać ;:167
Obrazki ogrodowe cudowne ...oby jak najszybciej przyszła wiosna ...ta prawdziwa ;:215
Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Nie byłabym sobą, gdybym nie rozpłynęła się na widok pięknej panny Sary. Psina dorosła i z pociesznego podlotka przeistoczyła się w śliczną panienkę. Ale chochlik w oku pozostał :wink: ...
Muszę się cofnąć i sprawdzić o jakim nawozie tak dywagujecie, bo chyba coś mi umknęło...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”