Witajcie
Oj rozleniwiłam się ...bardzo ...aż za bardzo .
Z depresyjnego stycznia przechodzę na rozleniwiony luty i tak załączam swój motor na wiosnę.3
Dzisiaj jakiś ciężki dzień bo nic mi się nie chcę - aż mi wstyd o tym mówić i pisać.
Ale nic mi się nie chcę jakaś niemoc.
Na inny temat wczoraj w prezencie dostałam swoją ukochaną i wymarzoną książkę z serii psycho....
LOGODYDAKTYKA

ciesze się jak małe dziecko.To najnowsza pozycja mojej ulubionej pisarki.
Dla Was kilka kolorków letnich
Aniu
dziękuję bardzo potrzebne - słońce za oknem świeci więc chyba zostały wysłuchane Twoje życzenia
Kasiu
zapraszam na moim blogu jest więcej zdjęć z mojego spaceru nad morzem. Morze też ma swój urok o tej porze roku, może nie emanuje ciepłem i wakacyjnym gwarem, ale można pospacerować, pomyśleć i odpoczać.
Bogusiu
Bardzo się cieszę - myślałam, że coś się nie udało - bo wysyłałam na nie swojej poczcie i tak i tak inne paczki pomylili, ale ważne, że wszystko dotarło
Aguś
witaj tak spacery i ja mogę spacerować i spacerować tylko morze mi potrzebne i moja połówka

Stwierdziłam, że dość często nie doceniam bliskości tego pięknego naturalistycznego żywiołu. Zapraszam na bloga tam jest więcej zdjęć.
Gosiaczku
Tak spotkania są niezapomniane i długo zapadają w sercu - zeszły rok obfitował cudownymi spotkaniami nie tylko w większych gronach , ale mniejszych , mam nadzieję, że w tym roku będzie powtórka - bo pomorskie forumki mają bardzo ładne ogrody

oczywiście nie tylko pomorskie
reniu
tak też się cieszę, niestety pozytywnie zakręconych ludzi ogrodowo w moim przypadku można spo'tkać tylko za ekranem laptopa, wkoło nie mam takich duszyczek (mówię o miejscu mojego zamieszkania) a czasami chciałoby się z kimś "pofargolić" o tym i o tamtym w ogrodzie.
Reniu czekam z utęsknienie na Twój wątek

kiedy w marcu ???
No to ja uciekam do pracy a Wam życzę słonecznego dnia bo ja go mam