Mój Azyl - aneczkkaa

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-a-a
100p
100p
Od: 9 lip 2008, o 17:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oto moje nowe nabytki :)

Obrazek

Obrazek

Teraz już wiem że każdy wypad na zakupy tak się skończy.
Awatar użytkownika
zygmaasia
100p
100p
Od: 7 lip 2008, o 19:05
Kontakt:

Post »

ależ idziecie do przodu, odnośnie ogłoszenia obejrzyj coby się wam przydało, chętnie się podzielimy tym co mamy :) :) :)
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
x-a-a
100p
100p

Post »

zygmaasia pisze:ależ idziecie do przodu, odnośnie ogłoszenia obejrzyj coby się wam przydało, chętnie się podzielimy tym co mamy :) :) :)
Dziękuje Ci kochana jutro zaglądne na pewno coś wybiorę :)
x-a-a
100p
100p

Post »

Dziś z samego rana wybraliśmy sięna grzyby, oczywiście nic nie było parę sitaków i dwa maślaki hehehe ale chociaż pochodziliśmy sobie po górach. W połódnie pojechaliśmy do Polanicy Zdrój na następny spacer po drodze wypad do lasu.

Mam kilka fotek :)

Obrazek Obrazek

Moje nowe dzieło
Obrazek

A tu taki kwietnki
Obrazek

Polanica

Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Aneczko. Slicznie zrobiłas ten klombik wokół drzewa.Teraz tylko roslinki i super efrkt będzie w przyszłym roku. jeśli moge cos doradzić, to pod choinki wysyp korę- nie wiem czy paprotki leśne sie utrzymają na działce, ale co tam spróbowac trzeba. Ja przywiozłam z lasu wrzos i tez nie wiem czy sie przyjmie, na razie rośnie. Buziaki -dzisiaj powinna Ci przyjśc paczka. Pa
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
TAJGA 2008
1000p
1000p
Od: 5 sie 2008, o 09:44

Post »

Aneczko, masz fajne pomysły. Kolombik wkoło drzewa super i wykonanie takie pracochłonne. Sama to robiłaś?
Pozdrawiam
Pozdrawiam i zapraszam
Ogródek TAJGI 2008 2009 2010/2011
x-a-a
100p
100p

Post »

Giguś właśnie nie wiem czy dobrze zrobiłam , wsadziłam tam kwiaty cebulowe, chyba jeszcze mogę dosadzić jakieś roślinki ? A paprotki zobaczymy moja mama też ma z lasu i wszystkie się przyjeły :) Cieszę się że podoba Ci się moje dzieło.

Na paczuszkę czekam namiętnie :) Jak dojdzie natychmiast się z tobą skontaktuje :)
x-a-a
100p
100p

Post »

TAJGA 2008 pisze:Aneczko, masz fajne pomysły. Kolombik wkoło drzewa super i wykonanie takie pracochłonne. Sama to robiłaś?
Pozdrawiam
Dziękuje bardzo:) Tak to moje dzieło, pracy było bardzo dużo :)

Bradzo mi miło że Wam się podoba
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

Aneczko piekną altanę budujecie...A i widzę, że roslinek posadziłaś już dużo... Sporo pracy przed Wami, ale będzie pieknie...My też jesteśmy na etapie budowy altany i tworzenia działki i czasami też miewam gorsze dni tak zwany "dół", ale szybko mi mija jak wyoobrażę sobie przyszłą moją działeczkę..Trzymaj się..
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

cytat:"W połódnie pojechaliśmy do Polanicy Zdrój na następny spacer po drodze wypad do lasu i wzieliśmy sobie choinki i paprotki takie fajniunie i malutkie"

Czy wzięliśmy sobie z lasu oznacza wykopaliśmy i posadziliśmy w ogrodzie :shock: , a teraz rozpowszechniamy to publicznie na forum? Paprocie są pod ochroną, nie wspomnę już o tym, że nie wolno niszczyć środowiska naturalnego i brać sobie roślin z lasów.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Aneczko cebulowe szybko przekwitną ponasadzaj tam jeszcze wieloletnie nawet te co ja Ci posłałam. Daj znaka czy doszła paczuszka.
:P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
x-a-a
100p
100p

Post »

kocica pisze:cytat:"W połódnie pojechaliśmy do Polanicy Zdrój na następny spacer po drodze wypad do lasu i wzieliśmy sobie choinki i paprotki takie fajniunie i malutkie"

Czy wzięliśmy sobie z lasu oznacza wykopaliśmy i posadziliśmy w ogrodzie :shock: , a teraz rozpowszechniamy to publicznie na forum? Paprocie są pod ochroną, nie wspomnę już o tym, że nie wolno niszczyć środowiska naturalnego i brać sobie roślin z lasów.
:oops: Ale wstyd :oops: Wybacz ale nawet nie zdawałm sobie z tego sprawy. Głupio mi ....
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ale się ubawiłam z tego wstydu, wcześniej byłam zła :wink:, ponieważ dziś w dwóch różnych wątkach trafiłam na takie wywózki z lasu, strasznie się opierałam żeby coś napisać, ale nie wytrzymałam. Będzie dobrze aneczko :lol: . Szczerze mówiąc to się bałam, że mnie trochę okrzyczycie za takie uwagi.
Pozdrawiam, Ewa.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
x-a-a
100p
100p

Post »

Tak Gosieńko doszła cała i zdrowa :) Dzięki Ci bardzo !!!
x-a-a
100p
100p

Post »

kocica pisze:Ale się ubawiłam z tego wstydu, wcześniej byłam zła :wink:, ponieważ dziś w dwóch różnych wątkach trafiłam na takie wywózki z lasu, strasznie się opierałam żeby coś napisać, ale nie wytrzymałam. Będzie dobrze aneczko :lol: . Szczerze mówiąc to się bałam, że mnie trochę okrzyczycie za takie uwagi.
Pozdrawiam, Ewa.
Ewciu no wiesz w sumie masz rację !!! Jak mogłabym na Ciebie krzyczeć. Trzeba umieć przyznac się do błedu. :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”