I ja Ciebie witam cieplutko Tereniu
Kwiaty jakie nam prezentujesz są niesamowitej urody i tak ich dużo,że zliczyć nie sposób
Piękny i urzekający widok,coś niesamowicie kolorowego i cudownego
Pozdrówka.
Ewuniu dziękuję
Taki misz - masz ale ja taki lubię i co zrobię jak wszystkie kwiaty mi się podobają Arku i ja Ciebie witam bardzo serdecznie
Dla mnie wszystkie kwiaty są cudne , wszystkie kocham , wszystkie chciałabym mieć może ich dużo , ale jeszcze nie wszystkie
Bardzo Ci Arku dziękuję , zapraszam ponownie i pozdrawiam
Tereniu czy pod siatką ten błękit to żmijowiec patrząc na maleńkie kwiatuszki ??? .Ostróżki też nie chcą u mnie sie rozrastać wiec ich nie mam a są takie sliczne
Jadziu mam i nie wiem co mam i skąd mam - nie pamiętam ale mi się podoba , więc rośnie
Ja ostróżki mam w kilku miejscach , jedne są ładniejsze a drugie trochę mniejsze , nie wiem od czego to zależy ???
Ale są piękne i to wszystkie i jednoroczne też
Ale Tereniu śliczności pokazujesz aż się ciepło robi. Czy z tych nasionek jeszcze coś Ci zostało, bo ja na te z akcji chyba się nie doczekam. Widziałam że masz dużo ciekawostek. Mnie też wpadła w oko ta niebieska roślinka rosnąca koło siatki
Jadziu dzwonek Prichard's Variety - to ten na drugim zdjęciu ???? dzięki za identyfikację Elu Chyba większość z nas lubi niebieskości Na piątym zdjęciu to heliotrop w zbliżeniu Marysiu dziękuję Ci serdecznie
Ja też nie mogę się doczekać na nasionka z akcji , czy w ogóle dotrą ?? Trochę jeszcze mam nasionek , choć niektóre się już pokończyły , muszę zaktualizować ofertę Jadzia pyta czy to żmijowiec - może to być on , choć nie jestem pewna ( przywoziłam nasionka żmijowca od córci) w 2012 to wyrósł taki krzak - większy ode mnie Ula wszystko na razie na działce się mieści
U nas dzisiaj piękne i + 2 ale śnieg się nie topi ślisko okropne , trudno się utrzymać na nogach
Iwonko wsadź patyczki do doniczek , nałóż kapturek z butelki na główkę i postaw na oknie .
Cieszę się że coś z tego wyszło ja swoje też wsadziłam do doniczek i czekam , maja powolutku rosną
Pozdrawiam i życzę powodzenia