Krzysia
 wiecej fotek jutro ,
  wiecej fotek jutro ,Pozdrawiam

wiecej fotek jutro ,
  wiecej fotek jutro ,
 .Robi wrażenie
 .Robi wrażenie  

storczyk równie piękny
  storczyk równie piękny   zresztą wszystkie rośliny masz piękne i zadbane. A jak miewa się sansevieria? Pokaż ją proszę
 zresztą wszystkie rośliny masz piękne i zadbane. A jak miewa się sansevieria? Pokaż ją proszę  

fajnie, że Ci się rozrasta. Ja mam dwie maleńkie odnóżki, jak pamiętasz... ale niestety stoją w miejscu i nie rosną. Z jesiennej wymianki mam też jedno wysokie kłącze, ale też trzeba czekać żeby się rozrosło. A ja tak już bym chciała mieć tą sansevierie piękną i gęstą. To chyba jedna z moich ulubionych
 fajnie, że Ci się rozrasta. Ja mam dwie maleńkie odnóżki, jak pamiętasz... ale niestety stoją w miejscu i nie rosną. Z jesiennej wymianki mam też jedno wysokie kłącze, ale też trzeba czekać żeby się rozrosło. A ja tak już bym chciała mieć tą sansevierie piękną i gęstą. To chyba jedna z moich ulubionych 

dziękuję za zdjęcia
 dziękuję za zdjęcia  

Jak jest wysoka? Na kwiaruszki storczyka zdecydowanie warto było czekać, jest prześliczny
 Jak jest wysoka? Na kwiaruszki storczyka zdecydowanie warto było czekać, jest prześliczny  A co jest na zdjęciu pod storczykiem, tym po lewej?
 A co jest na zdjęciu pod storczykiem, tym po lewej?