Coś mi się zaniedbał mój osobisty watek ostatnio...
Justynko - dzięki z link do bodziszków. Wiedziałam, że jest ich dużo ale ta ilość przeszła moje oczekiwania
Chyba na razie poprzestanę na tych, które mam....bo mam kompletny zamęt w głowie
Wandziu - oczywiście, że dziewczyny przyniosły nasionka na wymianę. A ja...zapomniałam

Przygotowałam sobie pakiecik z nasionkami i już w autobusie uświadomiłam sobie, że został w domu

Ale ze spotkania wyszłam z sadzonkami pelargonii od Agnieszki-Pelagii. Mają być okrutnie różowiaste - będą się podobały mojemu L. Jak większość facetów lubi kwiaty w "konktertnych" kolorach albo intensywnie pachnące jak maciejka
Reniu - jak już sobie posadzisz kilka różanych krzaczków a one u Ciebie będą ładnie rosły i kwitły - to forumowa zaraza o nazwie "różyczka" murowana. Ja nie zapadłam na nią tylko dlatego, że róże kiepsko u mnie rosną. Ale i tak je kocham - bez wzajemności niestety
Spotkanie wspaniałe. My się spotykamy od kilku lat i w większości znamy się osobiście, ale zawsze przychodzą także i nowe forumki - tym razem Ela-Elam i Madzia-Madziagos. Fajnie było się poznać. No i jesteśmy zaproszone do ich ogrodów - ja tylko przyjdzie wiosna
Ewo-
ranyboskie co ja Ci kobieto obiecałam

i to wiosną na dodatek

Przecież ja jestem w wieku emerytalnym i nie ma takiej opcji, żebym pamiętała co obiecałam nawet najfajniejszej koleżance blisko rok temu!
Niniejszym proszę o przypomnienie - a jeśli to coś niecenzuralnego to na PW poproszę
Na cienioluby mam sporo miejsca po wywalonym żywopłocie zwłaszcza, ale muszę kupić trochę dobrej ziemi - bo tamto miejsce jałowe jak plaża...
======================================================================================================
Skończyłam wspominać czerwiec - teraz kolej na lipiec. Oprócz kwiatków miałam na działce prawie prze cały miesiąc wnusie
1-4.07.2013r. Co zakwitło...

Malwa

Róża Excelsa
-------------------------------
Fotki różne

Różowa Rabata

Intruz na działce. Fidel i Bubek przeganiają biedaka, który się u nas dożywiał.

Leśna Kałuża

Widok z głębi lasu na Pierwiosnkową Rabatkę

Mikolina i Bubek baraszkują koło Drzewnej Donicy

Panorama z Fidelem w roli głównej