Wszystkie roślinki małe i duże.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Wszystkie roślinki małe i duże.

Post »

Ach, piękne letnie wspomnienia... ;:173 Oby jak najszybciej takie znowu na żywo, choć muszę przyznać, że parapet zastawiony szczelnie doniczkami nieźle poprawia humor ;:108
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziewczyny, gdzie Wy to słońce macie, u mnie go nie ma, wieje, pochmurno i zimno, ale pocieszam się że niedługo wiosna, na wp. obiecali :wit
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

U mnie ;:3 świeci aż miło :tan
Agatko kolekcja Hoy imponująca. ;:138 Ja póki co pozostanę przy tych, które już mam. Zresztą one jeszcze wiosny nie czują
i "kołkiem" stoją ;:306 Może jak zaczną rosnąc zachce mi się kolejnych ;:224
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Elciu---, może i zachce Ci się kolejnych hojek, ale przecież niedawno gdzieś tam pisałaś że raczej się nie wciągnęłaś
w tą chorobę, więc nie wierzę że coś z tego będzie, tym bardziej że nie bardzo masz teraz dostęp do netu- sama pisałaś
że mąż Ci zabiera cały sprzęt z domku i nie masz jak sobie pląsać po odpowiednich stronach z tymi pieknościami ;:202 ;:202

Iwonko---, na wp. dużo piszą, a tytuły takie że niekiedy strach wejść w temat :;230 , nieraz siedzę pół nocy i czytam te dyrdymały, więc nie dziwię Ci się że Ty też tam zaglądasz ;:306

Natalko---, zapchany parapet to najpiękniejszy widok na świecie ;:215 , po za poważniejszymi sprawami oczywiście, też czekam na wiosenkę, żeby mi niektóre hoyowe kołki ruszyły, jakoś tak wierzę że na wiosenkę wszystko się odnawia :;230 :;230

Betinko---, u nas też śnieżku troszkę jest, nie można narzekać, i mrozik też nie tylko u Ciebie, miejmy nadzieję że wszelkie robactwo wymarżnie, wiem że to tylko pobożne życzonka, ale coś trzeba robić ;:306 ;:306

Milenko---, autor wątku nie ponosi odpowiedzialności za treść postów napisanych przez gości, więc mogę Ci tylko współczuć
że nie każdy podziela Twoje zainteresowania pełzającą zieleninką, każdemu według potrzeb, ja nawet chyba na żywca nie widziałam salamandry i jaszczury żadnej, ale nie tęsknię na szczęście, troszkę się brzydzę tfu!!!

Labeńko---, dziękuję że wpadłaś do mnie i narobiłaś zamieszanka ;:306 callusia oczywiście dedykowana Tobie :tan

Morango---, fajnie że wpadłaś, obyś znowu nie zginęła na wieki ;:167

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dziękuję za uwagę ;:138
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Agatko, Ty już siejesz, a ja jeszcze właściwie ani nasion, ani ziemi nie mam ;:224
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Aniu, gdy tylko Cię odśnieżą, na pewno polecisz kupić co trzeba :;230 :;230
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit Agatko
Tylko zazdrościć słoneczka, u mnie wietrzno i pochmurnie i widoku na słoneczko brak ;:145
Pomidorki mniam mniam, śliczniutkie,
Ślicznotki fuksje jak elegancko do fotek się ustawiły ;:63
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Agatko jestem pod wrażeniem Twoich kwiatów .Są przepiękne .Ja nic jeszcze nie sieję ,bo i nie mam gdzie trzymać siewek .Myślę tylko o heliotropie ,który mi w ubiegłym roku pięknie kwitł ,no i oczywiście posieję minę ,w której jestem zakochana .Potem zobaczę może zrobię przemeblowanie na oknach i może jakieś kwiatuszki zmieszczę .Ale wiesz ,że ja już i w ogrodzie nie mam miejsca ,więc nie poszaleję .
A pomidory ,to już wyższa szkoła jazdy ,podziwiam Cie za to ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Więcej takich widoczków, więcej ;:oj A co do pogody - u mnie też słoneczko, już teraz 3 st na plusie, czyżby wiosna? ;:224
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Agatko fuksje cudne. Udało ci się je przechować?
buziolki kochana ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Agatko- mój robczku,jestem zszokowana,jakie piękne masz baletnice ;:138 Takie krasiwe i okazałe.Podobne widziałam w Szkocji w ogrodach Królowej Elżbiety ;:138

Prosze o więcej,

Mileno- przepraszam za paskude,ale ja nie moge na to patrzeć . :?
Za to Ciebie ;:196
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Agatko na szczęście eM-ek nie zawsze zwija mi sprzęt. Dziś mu wcisnęłam tableta :tan
Więc teoretycznie buszowac byłoby na czym, ale ja tam wolę za bardzo nie zagłębiac się w temat ;:224
Wystarczą mi te cuda, których u forumków nie brak. A wirus hojozy, hojoby, czy jakby jej tam nie zwał szerzy się gęsto. ;:306
Jednak ja ujmę to tak: hoye podobają mi się bardzo, ale nie czuję niepohamowanej potrzeby powiększania moich zasobów
w tym zakresie. ;:108 Niech rosną i zakwitną ( :twisted: ) przede wszystkim te które już mam. Amen :;230
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
majka1971
500p
500p
Od: 31 sie 2012, o 14:07

Post »

Witaj Agatko.
Fotki fuksji piękne .Syn dzisiaj mi powiedział może byśmy kupili kilka fuksji do donic.Otwieram Twój wątek a tu takie ślicznotki.I jak tu nie ulec prośbie ? Hojek zgromadziłaś piękną kolekcję i to takie same rarytaski. Pozdrawiam cieplutko . ;:196
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Szkoda że działkę mam daleko bo bym sobie Fuksje kupiła ;:108
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Zrobiłam dziś na parapecie w kuchni troszkę miejsca na siewy, ale co z tego jak jeszcze ziemi nawet nie mam ;:224 .
Weż to fuksje schowaj Kobieto ! bo ja oszaleję normalnie.Ostatnio wszystko mi się podoba ;:223 no wszystko prócz hortensji ;:224 .Nawet róże ;:124 .Ja róze :lol: .Ale te fuksje to śliczne sa i tez je chcę ;:145
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”