Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gabuniu ja się tym nie przejmuję , że Jędrek się na mnie skarży , ale i tak jutro pojedzie na pocztę wysłać paczki . Crinum masz pewne jak w banku i jesienią dostaniesz .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Dziękuję Bogusiu bo jakoś mi tak ciągle smutno , musisz być silna , bo każde odejście kogoś bliskiego bardzo boli . Może wszystko powoli wróci do normy , tylko czasu potrzeba . Tego Ci z całego serca życzę .
Pozdrawiam Cię cieplutko i bądż dobrej myśli .
Pozdrawiam Cię cieplutko i bądż dobrej myśli .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Witaj Bożenko , miło mi że odwiedziłaś nas . Moja psia rodzinka liczy sobie cztery sztuki . Byłam wcześniej u Ciebie i widziałam Twojego szkraba , jest śliczny . Moje ogrodniki pomagają mi w ogrodzie , jak ja coś kopę , to i one kopią bo szukają wtedy kretów .
Pozdrawiam Cię cieplutko i zapraszam na spacer .
Pozdrawiam Cię cieplutko i zapraszam na spacer .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Gabuniu , a moje ninje tylko herbatkę koniecznie z mojego garnuszka . Jak biorę sobie na pole , nim się obejrzę to kufelek pusty i nie ma winnego . Stoją murem i żaden się nie ruszy , jak pytam który mi wypił herbatkę .
Pozdrawiam Cię cieplutko
Pozdrawiam Cię cieplutko
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Rolciu , ale z mojego non stop . Dziś też mi zostawiły pusty kubek , a mnie chciał język kołkiem stanąć z pragnienia
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Miło Cię gościć w mojej oazie ciszy i spokoju . Agnieszko ja też jestem zaganiana i ciągle brakuje mi czasu . Jędrek najczęściej okupuje kompa , a ja tylko z doskoku i wtedy chciałabym jak najwięcej odwiedzić ogrodów . Niestety czas nieubłagalnie leci i trzeba szybko iść spać , bo wczesnym rankiem muszę iść do pracy .
Pozdrawiam Cię cieplutko Zosia
Pozdrawiam Cię cieplutko Zosia
Spis wątków
Spis wątków
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zosiu, dziękuję, Jędruś pewnie już na poczcie z paczuszkami stoi
może w przyszłym roku uda się naszykować rabatkę i wybrać do Was - się jeszcze zgadamy
może po drodze do Madzi zajrzymy
co do kolejnego psa w łóżku (czytaj szczeniaczka od Twojej blond piękności) to chyba mój M by nas wyeksmitował
już nasza 'koza' zajmuje pół łóżka!! i ciągle są o to toczone boje ;)
ja też mam nadzieję mieć maluszki po mojej Lucky przy najbliższej okazji (tzn jakoś koło Nowego Roku)- ma już 'zaklepanego' ślicznego kawalera
dla trytomy mam już upatrzone kilka miejsc

może w przyszłym roku uda się naszykować rabatkę i wybrać do Was - się jeszcze zgadamy

co do kolejnego psa w łóżku (czytaj szczeniaczka od Twojej blond piękności) to chyba mój M by nas wyeksmitował

ja też mam nadzieję mieć maluszki po mojej Lucky przy najbliższej okazji (tzn jakoś koło Nowego Roku)- ma już 'zaklepanego' ślicznego kawalera

dla trytomy mam już upatrzone kilka miejsc

Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- andriu53
- 1000p
Wreszcie dziś trochę słoneczka , bo już zaczyna się robić na rabatach jesiennie i smutno
A takie wytwórnie chwastów mam naokoło u sąsiadów

A takie wytwórnie chwastów mam naokoło u sąsiadów

Spis wątków
Spis wątków
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ja tam nie widzę w tym pięknym ogrodzie ani jesieni, ani smutku. Dziękuję za poradę jak zabezpieczyć brzózkę.
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- andriu53
- 1000p
Jolu trytoma rośnie w zwartej kępie i nigdzie nie rozrasta się po bokach . Rosła u mnie trzy lata i jak ją wykopałam jej korzenie nie miały dużego zasięgu . Mam jeszcze sześć kępek , które będą cieszyły moje oczy przez następne lata . Dziś przycinałam złotlin , bo za daleko się zapędził z nowymi pędami , musiałam go powstrzymać . Miliony drobniutkich chwastów nasiało mi się od sąsiadów i nie wiem co z tym zrobić , bo nie dam rady tego wyplewić . Jestem załamana , nie wiem czy mogę to czymś opryskać , żeby nie uszkodzić pozostałych roślin .
Spis wątków
Spis wątków