Kobieta zmienną jest, czyli rachunek zysków i strat.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kobieta zmienną jest, czyli rachunek zysków i strat.

Post »

Trochę zdjęć na miły wieczór też by się przydało Asieńko :wit
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Weekend czas zacząć ;:138 !
Po pracy odwiedziłam Primaflorę i zaprosiłam wiosnę do domu - kupiłam hiacynty i pierwsze w moim życiu hippeastrum. Nie mam zielonego pojęcia jak je obsługiwać. Liczę, że Bozunia się pokaże on-line....
No i uzupełniłam kolekcję nasion o białą kobeę :D . Wysiewy wkrótce czas zacząć...
Pogoda zrobiła dziś niezłą woltę. Z temperatury -7st rano podskoczyła do +1. Mimo, że ostatnio rzadko mnie dopada, jednak dzisiaj ból głowy był nie do zniesienia. Jestem od rana na prochach, a i tak ciągle ćmi... A ostatnio chwaliłam się u Aguniady, że migreny dały mi spokój... Mam za swoje ;:124 !

Ejko, jestem, jestem. Czwartki mam najbardziej pracowite, stąd moja absencja. Poza tym wolałam się wczoraj nie odzywać :wink: . Tak na wszelki wypadek. A nóż znowu bym coś namieszała ;:306 .... Czasami mam wrażenie, że mam do tego ponadprzeciętny talent. ;:182 To chyba po ojcu. Tak jak on - chcę dobrze, ale nie zawsze mi wychodzi...
Lilia na ostatnim zdjęciu to The Edge (zeszłoroczny zakup z Lilypolu).
Do wątku zajrzałam, jestem w trakcie lektury. Niektóre numery niezłe.... :lol: Ale nie zamierzam się tam wpisywać, bo ja po prostu błędów nie popełniam ;:198 :;230 (i tu odzywa się kolejna cecha odziedziczona po tatusiu, tzw. gen świętej racji ;:209 ).

Aguś,
aage pisze:Może eM chciał się dowiedzieć czy podzieliłaś już budżet między rabatowe zakupy
ja żądzę finansami ;:306....
eM lubi towarzystwo fajnych dziewczyn, może dlatego ;:224 ...

Madziu, poskrzypkę zwaną w niektórych kręgach pieszczotliwie tipsiarą, miałam słownie jedną przez cały sezon. Zastanów się.... lilie mają niewątpliwy urok, szczególnie te pachnące, warto je mieć ;:183 ...
Życzę, żebyś jak najszybciej doczekała się ścieżek i nie tylko.... Czekam chociażby na letnie widoki Wzgórza Motyli....

April, non grata? Ależ bardzo grata ;:168 !!! Cieszę się, że znalazłaś ścieżkę do mojego ogrodu :D . O przepracowaniu coś wiem...

Tolinko, witam Cię serdecznie :wit . Miejsce na Twój leżaczek na pewno się znajdzie, zapraszam :lol: !

Maju, nabroiłam ;:131 . Znowu... Co do rozróżnienia Bolka i Lolka, to najlepiej zaguglić. Też zawsze mam wątpliwości... Na decyzje w sprawie ustępstw muszę poczekać do wiosny...

Iwonko, Kasiu, tak jak pisałam powyżej, ta piękność to The Edge.

Zdjęcia za chwilę...
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Iść, ciągle iść w stronę słońca... ;:224

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Asssszzzz cudna ta lilia :D W zeszłym roku wypatrzyłam sobie Eye liner, a w tym mam już faworytkę :heja
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Aniu, a jak pachnie.... ;:170
Zagugliłam - Eyeliner boska ;:167 ... Masz?
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Mam - zamówioną :tan Jesienią nie udało mi się jej kupić. Dopiero teraz w Lillypolu :D
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Przejrzałam, nie znalazłam :( .
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asia, super fotki! Ta lobelia piękie się prezentuje na rabatce, jak łąkowy kwiatuszek...siałaś do gruntu czy kupna?
Zauważyłam tą hostę z białym płomykiem na liściach :)
Widziałam wczoraj w programie jak dzielili bryłę - ciach łopatą przez środek, równe cięcie. Podobno wtedy najszybciej się odbudowuje po podziale :uszy
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Kasiu, też oglądałam :lol: ...
Lobelia? Naturalnie, że z własnego wysiewu :wink: !
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

jej jak kolorowo i wiosennie....od razu się lepiej robi ;:170
no do tego lampka dobrego winka i laba.......bo chyba nie musze mówić, że właśnie zaczynam ferie....złośliwie a jak! ;:183
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Asiu, cudne fotki znowu wstawiłaś ;:oj Rabaty bogate, obfite, kolorowe. Szczególnie ujęcie z perspektywy podoba mi się i daje pojęcie o całości. Jestem pewna, że w rzeczywistości jest jeszcze ładniej ;:108
Lilia The Edge - muszę poszukać, jakoś nie wpadła mi dotąd w oko, dopiero u Ciebie ;:183
Cieszę się, że podczytujesz wątek... Mnie niektóre porady naprawdę się przydały. Wpisuję się tam bo może moje "wtopy" pomogą innym ich uniknąć. Mam zamiar przyznać się do co najmniej kilku grzeszków ;:224
Asiu nie sądzę, żebyś kiedykolwiek cokolwiek namieszała ;:185 Ja osobiście uwielbiam Twój humor, ironię i dystans do rzeczywistości i jestem pewna, że fanek Twojego stylu jest dużo ;:180 Zawsze z niecierpliwością czekam czym też nas uraczysz. Jesteś debest! ;:108
Pozdrawiam, Ejka
MagdalenaKCh
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 19:42

Post »

Asiu, po prostu cudnie, aż dech zapiera jak oglądam Twoje zdjęcia, przeczytałam już wszystkie Twoje wątki i przyłączam się do fanklubu Twoich fantastycznych ścieżek....... Z jakich kamieni je utworzyłaś, czy są to jakieś granity....... :shock: w mojej okolicy są tylko wapienie i piaskowce które po jakimś czasie się kruszą :?
Uwielbiam czytać Twoje kolejne wpisy, czyta się je jak opowieść. Szczególnie zainteresowałam się twoją ogrodową twórczością ponieważ sama jestem posiadaczką działeczki w ROD i nie sadziłam ze można utworzyć taką głębię i tyle tajemniczych zakątków.
Dzięki i gratuluję
ps. Mój M niedługo dostanie rozrys nowych ścieżek na naszym ranczu ;:173 ;:173 ;:204 ;:183
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Elwi pisze: ;:185 Ja osobiście uwielbiam Twój humor, ironię i dystans do rzeczywistości i jestem pewna, że fanek Twojego stylu jest dużo ;:180 Zawsze z niecierpliwością czekam czym też nas uraczysz. Jesteś debest! ;:108
Pozdrawiam, Ejka

:wit Hej....... wszystko jest napisane powyżej ;:215 Dałaś Asiu czadu kolorami i słoneczkiem.... :heja :heja
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

No skoro pierwsze lody przełamane to się tu trochę popanoszę ;:224
A jest co oglądac, bardzo sympatyczny ten twój ogródek, taki napakowany a zarazem zrównoważony. U mnie galimatias i piętnaście koncepcji dziennie ;:223 Może i ja zwołam jakiś sabat (ups, zapomniałam że nazwa zastrzeżona) jakiś zlot, celem wypracowania ogólnych założeń....
Lilię The Edge posiadam, a co...nawet dwie sztuki. Niesamowicie robi się jej zdjęcia wieczorem, kiedy biel niemal świeci a obrzeże robi się neonowo fioletowe. Dawno masz swoją? próbowałaś już namnażac?
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Asiu cudne zdjęcia, cudne wspomnienia, aranżacje rabatek ekstra, po prostu bajecznie, nic dodać nic ująć, oj chciałoby się już tego ciepełka i takich obrazków za oknem.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”