No także nie jest źle

Z nasion u mnie też 1 rodzaj nie wykiełkował na razie w ogóle... niektóre tak mają, musimy poczekać

Pozostałe pokazane roślinki cieszą oko, nabierają pożądanych kształtów i prezentują się na prawdę fajnie

Fajnie że wróciłaś

... to ładne jest szczególnie( ładniejsze niż w necie jak przyspieszony kurs Twoich wysiewówpiasek pustyni pisze:
Uncarina perrieri:
Ze szczerą ulgą i radością przeczytałampiasek pustyni pisze:Gadam do nich codziennie,[...]
Ładne "trochę"...Jednak z tego, co czytam, to prawie każdy ma jakiejś przejścia z kotami lub innymi sierściuchami. W zasadzie wychodzi na to, że wysiew bez kota to jak zima bez zimynolina pisze:Żanetko te nasze zwierzaczki to takie bestyjki trochę są
Jak widać, z awatarka go nie wyrzuciłam, więc też nie potrafię się gniewać, zwłaszcza jak zaczyna mruczeć nad uchem. No dobra - było, mięło, ma się nie powtórzyć!nolina pisze: Kiedy miałam Fretkę też któregoś razu wpadła na pomysł pomaszerować sobie na parapecie pomiędzy oknem ,a doniczkami...no i rzecz jasna wszystkie pospadałymożesz sobie wyobrazić jaka ja byłam radosna kiedy to zobaczyłam .Miała jeszcze nawyk przekopywania ziemi w doniczkach, co też jakoś mnie nie cieszyło
,ale cóż miała taka świętą minkę ,że nie potrafiłam się na nią długo złościć
Dzięki, dzięki i raz jeszcze wielkie dziękinolina pisze: Co do twoich podopiecznych to widzę ,że pięknie przyrastają i nadal umacniasz mnie w przekonaniu , że jesteś do tego stworzona
Też tak jak Henryk czytam twoje sprawozdania z zapartym tchem i po dwa razy aby dobrze przyswoić materiałkibicuję ,aby rosły w zdrowiu.
Martada pisze:Żanetko jak już temu kotu darowałaś to siła wyższa... ale ofuknij go chociaż ode mnie... nawet kilkukrotnie... coś bardziej wyrafinowanego to Jacek wymyśliSzkód poczynionych żal
Właśnie dlatego i mnie ona ujęła. Jutro spróbuję ją zmierzyć w rozpiętości, bo krzaczorek z niej niezły. To ona jest największa.Martada pisze:-busz (w całokształcie) Ci się rozrasta naprawdę pięknie![]()
-po drugie... to ładne jest szczególnie( ładniejsze niż w necie jak przyspieszony kurs Twoich wysiewów zaliczałam)unerwienie, barwne ogonki i nasada listków
![]()
Muszę Cię zmartwić - podchodzi...Martada pisze:-po trzecie(niedawno) napisałaś:Ze szczerą ulgą i radością przeczytałampiasek pustyni pisze:Gadam do nich codziennie,[...]bo też to mam... myślisz, że my pod normę zachowań jeszcze się łapiemy...w jakimś wymiarze
... czy to już podchodzi pod oczywiste objawy obłąkania
![]()
O, i tym optymistycznym akcentem kończę ten przemiły wieczór z WamiMartada pisze:-po...następne... za miesiąc z haczykiem przedwiośnie![]()
No i jeszcze jedno...dobrze, że znowu jesteś... z nowymi widoczkami i wiadomościami