Ogród Marty cz. III

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. III

Post »

Martuś i znów moje ulubione zdjęcie wkleiłaś, alejka wysadzona dzielżanami ;:196 ono mnie zawsze urzeka, funkie piękne, szkoda że nie mam miejsca na duże ;:145 czekam na następne zakątki ;:138
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Marto wpadłam do Ciebie się pocieszyć bo słoneczka u mnie brak. ;:14
Piękne czerwone aleje, grupowe nasadzenia wyglądają zjawiskowo. ;:138 Funkie pokochałam i zbieram ale te Twoje są już wielkimi wspaniałymi okazami które można podziwiać codziennie na zdjęciach.Cudnie :heja zazdroszczę tej wielkiej przestrzeni jaką potrafisz sobie zagospodarować i cieszyć oczka nasze.
Oglądając Twój raj zachęcasz by jeszcze bardziej zmobilizować się do działania, ja chcę już wiosny. ;:303
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Martusiu, mówią, że jednak idzie wiosna, może niedługo nam się zazieleni :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Kasiu, miło że wpadasz ,ja myślę że my wszyscy się razem napędzamy i mobilizujemy jeszcze bardziej ,ja też myślałam że na tym zakończę mój ogród i pozostanie mi pielęgnacja,ale przy tym forum nie da się dotrzymać słowa,i robię dalej nowe rabaty,to coś nieprawdopodobnego ,całuski dla ciebie ;:196 :wit

Iwonko,a w głowach to mamy zielono cały czas,przynajmniej ja ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Martuniu, dopiero dziś eM wysłał nasiona, przez tą pogodę nigdzie nie wychodziłam poza tym dopadło mnie przeziębienie. Mam nadzieję,że mi wybaczysz :oops: . Dzielżany cudowne, z resztą wszystko w Twoim ogrodzie, baaardzo lubię do Ciebie zaglądać, od razu poprawia mi się humor.
U mnie zadymka, tworzą się zaspy ogólnie nieprzyjemna pogoda :(
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Jakże wspaniałe te twoje zdjęcia wspominkowe ;:170
Myślę ,że jeszcze troszkę i będziemy podziwiać nowe świeże pączki na drzewach i łodyżkach.
Wychodzące tulipany i krokusy i inne wiosenne kwiatki !!!
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Martulka .Jestem właśnie po spacerku po twoim bujnym ogrodzie .Za każdym razem kiedy Cię odwiedzam zaskakuje mnie burza Twoich roślin .Dorodne i kwitnące ,oczu nie można oderwać .
Pięknie .Przesyłam ci Marciu ciepłe pozdrowienia i buziaczka ;:196
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Marto, ta alejka z dzielżanem jest niesamowita ;:215 Brak mi słów. A jak do Ciebie wpadam, to mam wrażenie, że niepotrzebny mi katalog bylin. Jesteś w tym najlepsza :wit
alinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2010, o 19:11

Post »

Marta mam pytanie czy u ciebie skalnica rośnie w cieniu , bo jakoś nie mogę się jej "dorobić . słabo rośnie w słońcu .mam białą i czerwoną . zaobserwowałam że chyba lubi cień , a tyle razy próbowałam ją przy oczku posadzić , ale wiesz że tam lampa w przodzie rabaty . będę cie nudzić o delospermę jak będziesz mieć ...też mi w tamtym roku padła mimo że okryłam .

wirtualnie ogląda się twój ogród inaczej jak zna się jego całą perspektywę . jest bosko .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witaj Marto przyszłam po powrocie z forumowych wojaży ;:196
i widzę że przegapiłam nadwyżki, ale coś będę miała. Niestety czterodniowy brak komputera przyniósł rezultaty :wink:
Cudowna aleja dzielżanowa! do tej pory moje były takie brązowe ale coś w miarę jak się starzeją to jaśnieją ...albo to zależy od roku?
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu,nic się nie dzieje nie martw się ,przecież nie ma wiosny jeszcze,ważne żebyś wydobrzała ,znowu włożę jakieś zdjęcia to pooglądasz,u nas na razie spokój nie pada śnieg, nie ma wiatru i jest -7,wróciłam godzinę temu z Wadowic bo byłam z wnuczkiem w szkole języka angielskiego to droga dobra, co prawda ruch na drodze duży,pozdrawiam i życzę zdrowia ,niech zniknie to przeziębienie,my się tak ratujemy moimi kompotami z surowych owoców,sokami ,malinami i dereniami ucieranymi z cukrem na surowo ,suszoną pokrzywą i czosnkiem niedźwiedzim ;:196

Iwonko,spaceruj do woli ,a jak chcesz w realu to nie ma sprawy,ale musisz przyjechać :tan

Gosiu,to tak szybko zleci i będziemy buszować w ogrodach i wąchać,wąchać i wąchać ,uwielbiam wziąć kwiat piwonii w swoje dłonie i zanurzyć w nich swój nos ;:168

Ewciu,jak miło Cię widzieć kochana,tyle nieraz o Tobie myślę ,gdzie się podziewasz,co porabiasz kiedy przyjdziesz, i nagle niespodzianka,cieszę się bardzo i dziękuję za te odwiedziny,pozdrawiam Cię gorąco i wracaj do nas ;:196 :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu,ale urosłam od Twoich pochwał, dziękuję i gorąco pozdrawiam ;:196

Alinko,skalnica rośnie w cieniu i słońcu i wszędzie jej dobrze ,jedną grupę mam przed domem przy ścieżce do domu, toż tam też patelnia.jak tylko delosperma przeżyje tą zimę to nie ma sprawy,miałam wcześniej jedną parę lat i w końcu padła 2 lata temu w zimie,zobaczymy co ta pokaże :uszy
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu była mnóstwo miłych wrażeń, poza tym odpoczęłam od codzienności, wiesz jak jest jak się gdzieś wyjedzie. A takie spotkania przecież ubogacają ;:4
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu,ja też lubię takie wyjazdy z miłymi wrażeniami ,człowiek niby zmęczony drogą a taki wypoczęty psychicznie i szczęśliwy jakby mu ktoś dodał skrzydeł ;:118
Awatar użytkownika
trillum30a
200p
200p
Od: 6 lut 2012, o 15:24

Post »

Marto nie kuś :) do spiżarni już zostałam zaproszona,teraz do ogrodu...uważaj oj uważaj co piszesz :) ;:65
Pozdrawiam-Iwona
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”